صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درخواست سلیم الجبوری از گروه‌های سیاسی

کد خبر: ۴۳۲۴۰۶
| |
1701 بازدید

 رئیس پارلمان عراق در حالی از گروه های سیاسی خواست نهایت استفاده از فرصت کنونی برای تشکیل کابینه ببرند که گمانه زنی درباره اسامی وزیران همچنان ادامه دارد.

به گزارش  تسنیم به نقل از شبکه السومریه، سلیم الجبوری رئیس پارلمان عراق در دیدار با مک گورک بریت معاون وزیر خارجه آمریکا و استفان پکرافت سفیر آمریکا در بغداد گفت: پذیرش کابینه از سوی ما به واکنش مثبت دیگر گروه های به خواسته های ما بستگی دارد.

وی از گروههای سیاسی خواست که به شکل مطلوب از وقت بهره ببرند ولی در عین حال ادعا کرد: تاکنون با خواسته ها ما موافقت چندانی نشده است.

از سوی دیگر مک گورک نیز تاکید کرد: آمریکا از تشکیل کابینه متوازن که همه گروه های در آن مشارکت داشته باشند حمایت می کند تا عراق بتواند در برابر خطرهایی که در کمین عراق است مقابله کند.برنامه های دولت باید شامل جدول زمانی مشخصی برای تحقق خواسته های مطرح شده باشد.

فرات الشرع عضو المواطن اعلام کرد: حذف هیئت مساءلت و عدالت در قبال تشکیل دولت نادرست و غیر قابل قبول است.  حزب بعث خط قرمز است و هر گونه مسامحه در این باره درست نیست. اختلاف ائتلاف همپیمانی و نیروهای ملی عراق درباره این موضوع همچنان ادامه دارد. ائتلاف نیروهای ملی خواستار انحلال هیئت مساءلت و عدالت و تبدیل آن به پرونده قضایی به عنوان شرکت مشارکت در دولت آینده است.

از سوی دیگر یک منبع وابسته به ائتلاف همپیمانی ملی اعلام کرد: عادل عبدالمهدی را برای پست وزارت نفت، ابراهیم الجعفری برای پست وزارت خارجه، قاسم داوود برای پست وزرات دفاع، حسین الشهرستانی برای وزارت آموزش عالی و صالح المطلک، هوشیار زیباری و احمد چلبی برای معاونان نخست وزیر معرفی شده اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟