صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مورموری در استان ایلام همچنان می لرزد

دو زلزله به بزرگی3.1 و 3.4 درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) بعداز ظهر جمعه شهرستان مورموری در استان ایلام را لرزاند.
کد خبر: ۴۳۲۲۳۵
| |
8930 بازدید

دو زلزله به بزرگی3.1 و 3.4 درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) بعداز ظهر جمعه شهرستان مورموری در استان ایلام را لرزاند.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه های لرزه نگاری وابسته به مرکز لرزه نگاری کشوری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، این زمین لرزه ها به فاصله 25 دقیقه و در ساعات 15 و 34 دقیقه و هشت ثانیه و 15و 59دقیقه و 49 ثانیه جمعه 14 شهریور در موقعیت های 32.61 درجه شمالی و 47.61 درجه شرقی و 32.73 درجه شمالی و 47.66 درجه شرقی در عمق های 12 و 9 کیلومتری زمین در حوالی مورموری استان ایلام رخ داد.

مرکز زلزله نخست در 14 کیلومتری مورموری، 24 کیلومتری موسیان، 34 کیلومتری دهلران و مرکز زلزله دوم در 2 کیلومتری مورموری، 35 کیلومتری موسیان و 36 کیلومتری آبدانان، استان ایلام اعلام شده است.

از خسارت های احتمالی این زلزله ها گزارشی منتشر نشده است.

مورموری یکی از شهرهای استان ایلام در غرب ایران است که از تاریخ 27 مرداد ماه و پس از وقوع زلزله 6.2 ریشتری تاکنون بیش از 800 زمین لرزه در آن ثبت شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟