صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رضایی: تندروها خواهان شکست مذاکرات هستند

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با وجود تحریم‌های جدید علیه ایران طرفدار ادامه مذاکرات هسته‌ای هستم.
کد خبر: ۴۳۲۱۳۸
| |
5386 بازدید

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با وجود تحریم‌های جدید علیه ایران طرفدار ادامه مذاکرات هسته‌ای هستم.

محسن رضایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: مذاکرات هسته ای باید تا آخرین مرحله ادامه یابد تا اگر طرف مقابل کارشکنی کرد همه بدانند که ما تا آخرین لحظه پای مذاکرات بودیم.

وی ادامه داد: عده‌ای از تندرو های آمریکا می خواهند مذاکرات با شکست مواجه شود اما ما آن را ادامه خواهیم داد.

رضایی با اشاره به تحولات منطقه و ناامنی های اخیر از سوی گروهک تروریستی داعش گفت: حوادث و ناامنی‌های منطقه و بحران در اوکراین ارزش ایران را بالا برده است.

وی اظهار کرد: پیش‌بینی من این است که مقاومت آمریکا در منطقه شکسته شده و روز به روز تاثیر گذاری ما در منطقه بیش از گذشته خواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟