صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شاه اردن تهدیدات داعش را با اوباما بررسی کرد

کد خبر: ۴۳۲۰۸۴
| |
2920 بازدید

شاه اردن در حاشیه نشست ناتو در ولز با رئیس جمهوری آمریکا تهدیدات گروه موسوم به دولت اسلامی عراق و شام را مورد رایزنی قرار داد.

به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری بترا، منابع اردنی اعلام کردند: عبدالله دوم شاه اردن در حاشیه نشست ناتو در تفریحگاه سلتیک مانور در نیوپورت در جنوب ولز با باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا دیدار وگفتگو کرد.

در این دیدار تهدیدات گروه موسوم به دولت اسلامی عراق و شام و راه های ادامه حمایت اردن در برخورد با چالش های امنیتی از جمله تهدیدات داعش مورد رایزنی قرار گرفت.

یادآور می شود که آندرس فوگ راسموسن دبیر کل ناتو روز گذشته تاکید کرده بود که ناتو به طور جدی هر درخواست کمک دولت عراق برای مقابله با تروریست های داعش را مورد بررسی قرار می دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟