صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

آمریکا بر ادامه حمایت از گروه مسلح ارتش آزاد سوریه تاکید کرد

کد خبر: ۴۳۱۹۶۳
| |
2126 بازدید

دولت آمریکا بر ادامه حمایت خود از گروه مسلح ارتش آزاد سوریه که با نظام این کشور درحال نبرد است، تاکید کرد.

به گزارش تسنیم به نقل از شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، جن ساکی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت که کشورش به همکاری با ارتش آزاد سوریه ادامه خواهد داد و واشنگتن قصد ندارد از این گروه برای مقابله با گروه مسلح داعش در عراق و سوریه استفاده کند.

ساکی تصریح کرد: ما به همکاری مستحکم با ارتش آزاد سوریه ادامه می دهیم. بی شک، به ارایه کمک های مختلف به این گروه ادامه می دهیم.

وی افزود: مقابله مشترک با گروه داعش درحال حاضر هدف آمریکا محسوب نمی شود.

دولت آمریکا و برخی کشورهای غربی از گروه مسلح موسوم به ارتش آزاد سوریه حمایت سیاسی و نظامی می کنند.

گروه مخالفان خارج نشین سوریه موسوم به ائتلاف ملی و ارتش آزاد به عنوان شاخه نظامی این گروه هم اکنون در ضعف شدید به سر می برند و نسبت به گذشته تنها نامی از آنها باقی مانده و کارایی ندارند و درمقابل نظام سوریه و همچنین سایر گروههای مسلح ناکام مانده اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...