آمریکا تجهیزات پیشرفته مخابراتی به داعش داده است‎

کد خبر: ۴۳۱۹۵۹
| |
2742 بازدید
برخی منابع آگاه فاش کردند که مرکز فرماندهی اروپا - آمریکا به گروه داعش وسایل ارتباطی و مخابراتی پیشرفته داده است.

به گزارش  تسنیم به نقل از پایگاه خبری intelligencebriefs، منابع آگاه افزودند: مرکز یاد شده همچنین عناصر گروه داعش را در زمینه عملیات کد گذاری و ارسال اطلاعات کد گذاری شده در جریان حضورشان در سوریه آموزش داده است.

این پایگاه نوشت: جان بانزمز مسئول مرکز فرماندهی اروپا – آمریکا در ماه مه سال 2013 میلادی با رئیس دستگاه امنیت گروه داعش در یکی از هتل های شهر پراگ پایتخت چک ملاقات کرده است و دوطرف در زمینه تحویل سیستم های مخابراتی پیشرفته به داعش توافق کرده اند.

جان بانزمر در این دیدار متعهد شد که آمریکا دستگاههای ارتباطی و مخابراتی پیشرفته را برای داعش مهیا کند و این دستگاه‌ها در شهر استانبول ترکیه تحویل داعش شود و آموزش عناصر داعش در زمینه استفاده از این دستگاهها در شهر "وان" ترکیه انجام شود و مرکز فرماندهی اروپا و آمریکا ماموریت هماهنگی با مسئولان ترکیه را برعهده گیرد.

روز گذشته فیدل کاسترو رهبر انقلاب کوبا با اشاره به جنایات اخیر گروه تروریستی داعش گفت که آمریکا و اسرائیل مسئول بوجود آمدن داعش هستند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
آخرین اخبار
وب گردی