تکفیری ها، روسیه را هم تهدید کردند

گروه تکفیری ˈداعشˈ ، روسیه را به ایجاد ناآرامی در منطقه چچن و راه انداختن جنگ در سراسر منطقه قفقاز تهدید کرد.
کد خبر: ۴۳۱۶۴۸
|
۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۹ 03 September 2014
|
9060 بازدید
گروه تکفیری ˈداعشˈ ، روسیه را به ایجاد ناآرامی در منطقه چچن و راه انداختن جنگ در سراسر منطقه قفقاز تهدید کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری ریانووستی از مسکو، در ویدیویی که در اینترنت منتشر شده است، یکی از نیروهای داعش در فرودگاه نظامی ˈالطبقهˈ در استان ˈرقهˈ سوریه اعلام می کند که این گروه در نظر دارد، چچن و قفقاز را ˈآزاد کندˈ.

این در حالی است که گروه های تندرو ˈبشار اسدˈ رییس جمهوری سوریه را نیز تهدید کرده اند که استفاده از هواپیماهای جنگی را در مبارزات خود با نیروهای دولتی آغاز می کنند.

در اواخر ماه اوت (اوایل شهریورماه)، گروه تکفیری داعش کنترل فرودگاه ˈالطبقهˈ را به همراه سلاح سنگین، تانک و هواپیماهای آن در دست گرفت.

گروه داعش که تا چندی پیش با خشونت بارترین اقدامات تروریستی تنها در سوریه و در مقابل نیروهای دولتی این کشور فعالیت می کرد، در ماه های گذشته به طور ناگهانی در عراق نیز قدرت گرفت.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت