صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سر بریدن دومین خبرنگار آمریکایی به دست داعش

درفیلمی با عنوان "دومین پیام به آمریکا" که امروز (سه شنبه) از سوی گروهک تروریستی داعش منتشر شد، استیون ساتلوف دومین خبرنگار اسیر آمریکایی، به دست جلاد داعش سر بریده می شود.
کد خبر: ۴۳۱۶۰۰
| |
6159 بازدید
در این ویدیو ابتدا ساتلوف (خبرنگار آمریکایی) زبان به انتقاد از رییس جمهور آمریکا می گشاید و می گوید: اوباما! تو با سیاست های خارجی خود و از جمله دخالت در عراق، جان ما را گرفتی. بهتر بود به فکر منافع کشور و ملتت می بودی.

سپس جلاد داعش نیز خطاب به اوباما مطالبی را بیان می کند و در ادامه سر از تن استیون جدا می کند.

در پایان فیلم هم تهدید دیگری در خصوص اعدام سومین خبرنگار غربی، دیوید کاوتورن هاینز (انگلیسی) مطرح شده و به همه کشورهایی که در ائتلاف شر علیه داعش همپیمان شده اند، هشدار داده می شود.

دانلود
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟