انفجار انتحاری در الرمادی عراق

منابع امنیتی عراق از انفجار انتحاری در مرکز شهر الرمادی استان الانبار و کشته و زخمی شدن چندین نفر خبر دادند.
کد خبر: ۴۳۰۸۸۹
| |
4601 بازدید
منابع امنیتی عراق از انفجار انتحاری در مرکز شهر الرمادی استان الانبار و کشته و زخمی شدن چندین نفر خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری «السومریه نیوز»، یک منبع امنیتی وابسته به پلیس استانداری الانبار اعلام کرد که یک خودروی بمب گذاری شده لحظاتی قبل در مرکز شهر الرمادی منفجر شد.

به گفته این منبع امنیتی، یک عامل انتحاری با استفاده از خودروی بمب‌گذاری شده خود را در مرکز الرمادی منفجر کرد که در پی آن چندین نفر کشته و زخمی شدند.

یک عامل انتحاری نیز شب گذشته با استفاده از یک خودروی بمب گذاری شده خود را در نزدیکی مرکز ایست و بازرسی در جنوب بغداد منفجر کرد.

دست‌کم 11 نفر بر اثر این حمله انتحاری کشته و بیش از 30 تن دیگر زخمی شدند و به تعدادی از خودروهای غیر نظامی که در انتظار بازرسی ماموران پلیس بودند، خسارت زیادی وارد آمد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی