صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مرگ در زندان ؛سرانجام قتل هولناك پدر و مادر

کد خبر: ۴۳۰۶۹۶
| |
6735 بازدید
|

پسر معتاد كه براي تصاحب اموال پدرش نقشه قتل پدر و مادرش را با همدستي همسر خود اجرا كرده بود، قبل از رسيدن به ميزمحاكمه در زندان جان باخت.

به گزارش اعتماد، ساعت 8 صبح روز جمعه 23 اسفند سال گذشته مرد جواني در تماس با پليس از قتل هولناك پدر و مادرش خبر داد. در ادامه تيمي از كارآگاهان در محل جنايت حاضر شده و در جريان بررسي‌ها متوجه شدند قربانيان مرد 65 ساله و همسر 61 ساله او هستند كه با ضربه‌هاي چاقو به قتل رسيده‌اند.

 پسر قربانيان كه موضوع را به پليس اطلاع داده بود در جريان تحقيقات گفت: امروز صبح همراه همسرم براي عيادت از پدر و مادر به خانه‌شان واقع در خيابان 18 دي ساري آمدم. وقتي وارد خانه شدم با اجساد غرق در خون پدر و مادرم در حالي كه با ضربه‌هاي چاقو به قتل رسيده بودند روبه‌رو شدم. در ادامه كارآگاهان به بررسي محل جنايت پرداخته و متوجه شدند عامل يا عاملان جنايت با انگيزه سرقت دست به اين جنايت زده‌اند از سوي ديگر به هم ريختگي وسايل خانه نشان مي‌داد قاتلان در جست‌وجوي وسيله‌يي تمامي وسايل خانه را به هم ريخته‌اند.

تيم پليسي با بررسي راه‌هاي ورود به خانه دريافت قاتلان با قربانيان خود آشنا بوده و بدون هيچ مقاومتي وارد خانه شده‌اند.

ماموران در بررسي‌هاي خود متوجه شدند پسر قربانيان به نام امير و همسرش به مواد مخدر اعتياد داشته و آنها قبل از آشنايي با هم ازدواج كرده و از همسران سابق خود جدا شده بودند.

از سوي ديگر بررسي سابقه تماس با پليس 110 نشان داد مرد 65 ساله چندي قبل با مركز فوريت‌هاي پليسي 110 تماس گرفته و درخواست كمك كرده بود، ماموران نيز پس از حضور در محل متوجه شدند پسر معتاد با تهديد چاقو بر اثر توهم مواد مخدر قصد داشته مادرش را به قتل برساند كه با حضور پليس از محل متواري شده بود. با كشف اين سرنخ‌ها تحقيقات روي پسر جوان ادامه يافت و تجسس‌ها نشان داد وي تحت درمان يك دكتر روانشناس بوده كه يك بار نزد دكتر خود اعلام كرده بود قصد كشتن پدرش را دارد.

 با كشف اين سرنخ‌ها و دلايل پليسي خانه متهمان مورد بازرسي قرار گرفت كه در آنجا بعضي از آثار صحنه جرم از جمله دوربين‌هاي مداربسته سرقت شده از خانه قربانيان، لباس خون آلود مرد معتاد و نوار چسب خونين كشف شد.

تحقيقات از مرد جوان آغاز و او سرانجام لب به اعتراف گشود و گفت: پدرم چندين مغازه را به نام من كرده بود و عوايد اجاره اين مغازه به حساب من واريز مي‌شد. او در سند محضري تاكيد كرده بود اين مغازه‌ها پس از مرگ او و مادرم به من برسد به همين خاطر با همسرم تصميم گرفتيم پدر و مادرم را بكشيم تا زودتر به ارثيه خود برسم. روز حادثه به بهانه عيادت به خانه پدر و مادرم رفته و دست و پاي آنها را با چسب بستيم بعد هم با همدستي همسرم آنها را با ضربات چاقو به قتل رسانديم.

با اين اعترافات همسر متهم نيز به همدستي در جنايت اعتراف كرد و گفت: قرار بود چند روز پس از اين جنايت مادر مرا بكشيم و تمام املاكي كه به ما به ارث مي‌رسد را فروخته و از كشور خارج شويم.

با تكميل تحقيقات متهمان با قرار قانوني روانه زندان شدند تا در دادگاه كيفري پاي ميز محاكمه قرار گيرند. در حالي كه زوج جنايتكار منتظر محاكمه خود بودند، امير در زندان جان خود را از دست داد. با مرگ امير كه عامل اصلي جنايت بود براي او در پرونده قرار موقوفي تعقيب صادر شد.

 پس از مرگ پسر جنايتكار شايعاتي درباره علت مرگ او مطرح شد كه حجت‌الاسلام مولايي معاونت فرهنگي زندان ساري در اين باره به سايت «بلاغ» گفت: متهم در بخش كتابخانه زندان كار مي‌كرد، او داروهايي مصرف مي‌كرد و تحت درمان متادون قرار داشت. اينكه او دست به خودكشي زده باشد بعيد است. او چند روز قبل نزد من آمده بود و هيچ مشكلي نداشت. تصور مي‌كنم در مصرف دارو‌ها‌يي كه براي ترك اعتيادش به او داده مي‌شد زياده‌روي كرده و اوردوز كرده باشد.

وي افزود: ماموران زندان وقتي در جريان وخامت حال او قرار گرفتند به سرعت او را به بهداري زندان منتقل كردند اما متاسفانه اقدامات موثر واقع نشده و او فوت كرد. اينكه شايعه شده او در بند زندان انفرادي نگهداري مي‌شد اصلا درست نيست و ما در زندان بند انفرادي نداريم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹
ایشان گفتند ما اصلا زندان نداریم یعنی چی؟
ليلا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹
همان بهتر كه مرد پسر نا خلف
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹
به جهنم واصل شد ...ای خدا یا قربون کرمت .از قدیم گفتن : چوب خدا صدا نداره بخوری دوا نداره ...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹
به درک واصل شد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹
خدارو شکر که چنین موجودی با قصاص نمرد بلکه با خودکشی مرد تا اون دنیا هم عذاب بکشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹
همان بهتر كه مرد
ايراني00
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹
بهتر كه مرد. گوشه اي از عدالت خدا.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹
بکجا داریم میریم اونم اینچنین شتابان!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹
بهتر كه فرزند ناخلف بدرك واصل شد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹
پدر و مادر،فروشگاه های خود را به نام او کرده بودند و اجاره ی انها را هم به این ادم! پست و سنگدل و همسر مانند خودش می دادند و باز کم بود!؟ دست وپای انان را بستیم و با چاقو. . . سقوط انسان و ارزش ها،تا کجا؟ ای.کاش ان روانشناس به پدر،اشدار می داد و ای کاش همان روزی که مادر را به کشتن تهدید کرده بود،او را راه نمی دادند و ثروت خود را به بنیاد های نیکو کار می بخشیدند . همسران ان دو چه خوشبخت بودتد که از انان جدا شدند. اکنون که این ادم کش ، در زندان مرده و گویا تنها وارث ثروت ان دو خدا بیامرز بوده،زن ادم کش و سنگدل هم که در زندان و به مرگ محکوم خواهد شد، به که خواهد رسید? پرسش دو،این است که پرا این شخص در زندان مرده? مگر این دارو ها را با مقدار تجویز شده نمی دهند?
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟