صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

750 میلیون هزینه درمان خارجی ها برای کاشان

کد خبر: ۴۳۰۵۷۰
| |
4392 بازدید
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان از تحمیل هزینه 7 میلیارد و 500 میلیون ریالی درمانی اتباع بیگانه به حوزه درمانی کاشان خبر داد.

به گزارش فارس از کاشان، محمد حسین اعرابی بعد از ظهر امروز در جمع مدیران این شهرستان با اشاره به مشکل فرسودگی تجهیزات و ساختمان بیمارستان بهشتی کاشان اظهار کرد: کمبود نیروی انسانی و مشکلات استخدامی مورد نیاز و تحمیل هزینه 7 میلیارد و 500 میلیون ریالی درمانی اتباع بیگانه به حوزه درمانی کاشان نیازمند مساعدت جدی مسئولان استان و کشور است.

وی نرخ بیماری سرطان را در کاشان فاجعه ندانست و گفت: نرخ رشد سرطان در کاشان نسبت به کشور قابل توجه نیست و دلایل اصلی این بیماری در کاشان تأثیرات عوامل آب و هوایی و غذایی بیشتر است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟