میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ورود اولین کمک‌های بین‌المللی به غزه

کاروان‌های کمک رسانی بین المللی برنامه جهانی غذا برای مردم غزه، برای اولین بار از سال 2007 وارد این منطقه شد.
کد خبر: ۴۳۰۰۲۸
| |
4344 بازدید
کاروان‌های کمک رسانی بین المللی برنامه جهانی غذا برای مردم غزه، برای اولین بار از سال 2007 وارد این منطقه شد.

به گزارش العالم، برنامه جهانی غذا با صدور بیانیه ای اعلام کرد: کمک مزبور حاوی مواد غذایی برای حدود 150 هزار نفر برای 5 روز می باشد، که در کنار آن مقداری مصالح ساختمانی و پوشاک نیز وجود دارد. این کمکها از اسکندریه مصر راهی گذرگاه رفح و سپس غزه شد.  

برنامه جهانی غزه اعلام کرده که از ابتدای جنگ غزه در اوایل ژوئیه 2014، سهمیه غذایی فوق العاده به 350 هزار نفر از مردم غزه رسانده است.

گذرگاه رفح، تنها گذرگاه غزه است که تحت سیطره رژیم صهیونیستی نیست.

جمعیت "کریستین اید" که همسو با انجمن توسعه کشاورزی است با صدور بیانیه ای، اعلام کرد: جنگ غزه بیش از صد میلیون دلار خسارات به بخش های کشاورزی و ماهیگیری غزه وارد کرده و بر اثر آن بیش از هشت هزارو 700 فرصت شغلی از بین رفته است.

همچنین آنروا با صدور بیانیه ای اعلام کرد که از مجموع یک میلیون و هشتصد هزار نفر از اهالی غزه امسال یک میلیون نفر به کمک های غذایی و انسانی نیازمندند.

رژیم صهیونیستی در تجاوز 51 روزه خود به غزه دو هزار و 140 فسطینی را به شهادت رساند و بیش از 11 هزار نفر را زخمی کرد.

رژیم صهیونیستی در جریان جنگ غزه به اندازه 6 بمب اتمی بر سر مردم بی دفاع این منطقه بمب و گلوله ریخت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت