علماي مسلمان به واتيکان سفر مي‌کنند

پاپ بنديکت پس از دريافت نامه‌اي سرگشاده در ماه اکتبر از سوي 138 نفر از علماي مسلمان که خواستار گفت‌وگو ميان مسيحيان و مسلمانان بر حسب اعتقاد مشترک به خداي يکتا شده بودند، برگزاري اين ديدار تاريخي را تسهيل کرد.
کد خبر: ۴۲۸۶
| |
2023 بازدید

يک مقام ارشد واتيکان اعلام کرد: هيأتي بلندپايه از روحانيون و علماي مسلمان در ماه‌هاي آينده براي گشايش گفت‌وگوهاي اسلام ـ مسيحيت به واتيکان سفر مي‌کنند.

به گزارش مهر به نقل از آسوشيتدپرس، کاردينال تارسيسکو برتونه، وزير امور خارجه واتيکان صورت گرفتن گفت‌وگوهاي علماي مسلمان با روحانيون کاتوليک در واتيکان را تصديق کرد و گفت: در ماه‌هاي فوريه يا مارس با سه نفر از علماي مسلمان ديدار خواهيم داشت تا اين ديدارها به گفت‌وگوهاي گسترده‌تر منتهي شوند.

کاردينال برتونه اعلام کرد: تاريخي براي جلسه گسترده گفت‌وگوي اسلام و مسيحيت برگزيده نشده است، اما «کاردينال لوئيس توران»، رئيس شوراي پاپي گفت‌وگوي بين اديان واتيکان گفت که ممکن است اين ديدار اواسط ماه ژوئن صورت گيرد.
اوايل دهه 1990، کاردينال توران، وزير امور خارجه واتيکان بود که پس از آن به صداي مخالف با جنگ آمريکا عليه عراق تبديل شد.

پاپ بنديکت پس از دريافت نامه‌اي سرگشاده در ماه اکتبر از سوي 138 نفر از علماي مسلمان که خواستار گفت‌وگو ميان مسيحيان و مسلمانان بر حسب اعتقاد مشترک به خداي يکتا شده بودند، برگزاري اين ديدار تاريخي را تسهيل کرد.

بنديکت شانزدهم در سال 2006 در يک سخنراني اظهارات اهانت‌آميزي درباره اسلام و مسلمانان ايراد کرده بود که مسلمانان در يک اجلاس در اردن نامه‌اي تنظيم کرده و خواستار بازگشت پاپ از اين اظهارات شدند، اما محتواي اين نامه تغيير کرد و نتيجه آن به تقاضاي گفت‌وگو ميان مسلمانان و مسيحيان تبديل شد.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی