صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

علي آبادي:در سازمان تربيت‏بدني، دوشغله نداريم!

کد خبر: ۴۲۸۱۸
| |
2519 بازدید

معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني گفت:در سازمان تربيت بدني دو شغله نداريم و کسانيکه از ديگر سازمان ها با ورزش همکاري مي کنند ، از اين سازمان حقوقي دريافت نمي کنند.

به گزارش ايرنا ، "محمدعلي آبادي " که به عنوان نماينده دولت به شهرستان سميرم سفر کرده است روز چهارشنبه در گفت وگو باخبرنگاران افزود:‌ به اين افراد تنها مسووليت ورزشي تفويض شده است و از رديف سازماني برخوردار نيستند لذا اين مسئله به ديدگاه شغلي نگريسته نمي شود.

وي افزود:‌ اگر بخواهيم از اين افراد سلب مسووليت کنيم بايد بيش از 30هزار نفر را از ورزش کشور اخراج کنيم .

معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني اظهارداشت: ‌اين افراد در بخش سرپرستي ورزش فعاليت مي کنند و کنار گذاشته شدن آنها مساوي با پيش آمد مشکلات فراوان براي ورزش کشور است .

وي مشکلات امنيتي رااز ديگر مشکلات اخراج اين افراد عنوان کرد و گفت :‌ مسائل امنيتي به خصوص براي ورزشکاران اعزامي به خارج کشور ايجاد خواهد شد زيرا براي سرپرست و همراهان تيم هاي اعزامي به خارج از کشور به هر شخصي نمي توان اعتماد کرد.

علي آبادي درخصوص ورزشگاه نقش جهان که قرار بود درمردادماه سال جاري به بهره برداري برسد نيز گفت: اين ورزشگاه قراربود تا مردادماه ماه تکميل شود اما با مشکلات فني مواجه شد و عمليات تکميلي آن به کندي پيش رفت.

وي تصريح کرد:‌ تلاش مي کنيم تا اين ورزشگاه در زمان مقرر / مرداد ماه / يا با يکماه تاخير به بهره برداري برسد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟