صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرز: خدا نگفته انسان‌ها اورانيوم غني كنند

اين مقام اسرائيلي مدعي شد كه ما فلسطينيان را دشمن خود نمي‌دانيم. براي ما اسلام، يك دشمن نيست. همگان را دوست خود مي‌دانيم و براي اسلام احترام قايليم و به آن ارج مي‌نهيم‌!
کد خبر: ۴۲۷۳
| |
5470 بازدید

پايگاه اينترنتي وزارت خارجه رژيم اسرائيل، نقل قول خنده‌داري از شيمون پرز از سردمداران اين رژيم را منتشر كرد.

به نوشته جمهوري، اين پايگاه اينترنتي به نقل از «شيمون پرز»، رئيس اين رژيم نوشت: «خداوند نگفته كه انسان‌ها اورانيوم غني‌شده و اتم بسازند».

وي كه با عضويت در گروه‌هاي تروريستي و حضور در پست‌هاي رياستي رژيم تروريست اسرائيل، مستقيم و غيرمستقيم در قتل‌عام هزاران انسان بيگناه و بي‌دفاع شريك است، در آستانه سال نو ميلادي و در ديدار با روحانيون ارشد مسيحي سرزمين‌هاي اشغالي گفت: «همه باور به پروردگاري يكتا دارند و خداوند دستور نداده است كه مردمان اورانيوم غني‌شده توليد كنند و به جنگ بپردازند و خونريزي به راه اندازند و دشمني كنند.

پرز به‌رغم كشتار روزانه ملت مظلوم فلسطين به دست ارتش اين رژيم تأكيد كرد: «آفريننده زمان و مكان به ما دستور داده نيكي و نيكويي در كره خاكي به وجود آوريم و صلح. مهر دوستي و همزيستي را پراكنده سازيم.»

اين مقام اسرائيلي مدعي شد كه ما فلسطينيان را دشمن خود نمي‌دانيم. براي ما اسلام، يك دشمن نيست. همگان را دوست خود مي‌دانيم و براي اسلام احترام قايليم و به آن ارج مي‌نهيم‌!

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Bulgaria
|
۰۲:۰۴ - ۱۳۸۶/۱۰/۱۴
لابد در ادامه سخنان گفته که خداوند دستور داده فقط کلاهک های هسته ای را باید برای دفاع از مردم به اصطلاح مظلوم غاصب این رژیم در اختیار داشته باشیم. و رسم با دوستان این است که آنها را به خاک و خون می کشیم و بعضا تخفیفی هم می دهیم و آن زندانهای اسرائیل است.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟