صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آليا: برخي مجريان صداوسيما، جزو مصاديق بدحجابي

آليا با بيان اين‌که مردم در اين باره از صداوسيما هم انتظاراتي دارند، گفت: گاه برخي مهمان‌هاي برنامه‌ها يا برخي مجري‌ها اگر در بيرون از سازمان باشند، جزو همان مصاديقي هستند که نيروي انتظامي بايد با آنها برخورد کند و مردم اين تعارضات را نمي‌پسندند.
کد خبر: ۴۲۷۲
| |
10299 بازدید

فاطمه آليا، عضو کميسيون فرهنگي مجلس در گفت‌وگو با سايت «جهان» درباره ارزيابي از طرح ارتقاي امنيت اجتماعي گفت: اين‌که در جامعه امنيت اجتماعي بايد در سطح قابل قبول باشد، از مطالبات مردم است و يکي از مسائلي که موجب استحکام جامعه مي‌شود، همين ارتقاي امنيت اجتماعي است.

به نوشته اعتماد، آليا افزود: نيروي انتظامي هم به عنوان ضابط قضايي با توجه به دستورالعمل‌هاي داخلي خودش طرح ارتقاي امنيت اجتماعي را آغاز کرد که در بيشتر موارد، مورد توجه مردم قرار گرفت، هرچند در مواردي هم مردم نسبت به روش‌ها انتقاداتي دارند.

وي اذعان کرد: در جلسه‌اي اين موضوع را با سردار رادان در ميان گذاشتيم و گفتيم به نظر مي‌رسد بهتر است يکسري آموزش براي مأموران نيروي انتظامي گذاشته شود، چرا که معتقدم با توجه به اينکه نيروي انتظامي يک ضابط قضايي است، با اصلاح برخي شيوه‌ها سطح رضايت مردم را نيز بالا خواهد برد.

عضو کميسيون فرهنگي مجلس ادامه داد: البته در اين زمينه ‌گام‌هايي نيز برداشته شده، ولي درباره برخوردها، گزارش‌ها متفاوت است و گاه هنوز گزارش‌هايي مبني بر برخورد نامناسب مأموران داريم که البته کم است، اما من معتقدم حتي يک مورد هم اگر پيش بيايد، همه اجر کار را ضايع مي‌کند. اين نماينده مجلس خاطرنشان کرد: در کنار بحث آموزش نيروي انتظامي، بقيه رسانه‌هاي متولي فرهنگ نيز بايد کمک کنند، چرا که مسائل فرهنگي در جامعه فرابخشي است و اگر بخشي عمل شود، نتايج خوبي نخواهد داشت و حتي در همين آموزش نيروي انتظامي نيز همه دستگاه‌ها بايد کمک کنند.

آليا تصريح کرد: در مواردي که جرم اتفاق مي‌افتد، نيروي انتظامي وظيفه دارد سلبي برخورد کند و اينجا ديگر جاي نوازش و فرهنگ سازي نيست. وي اضافه کرد: يکي از دلايل بروز بدحجابي مي‌تواند در دير ازدواج کردن جوانان باشد؛ بنابراين، مجلس موظف است قوانيني در راستاي تسهيل امر ازدواج و نيز قوانيني تصويب کند که اگر قرار است برخوردي شود، از روي قانون باشد.
نماينده مردم تهران در مجلس همچنين درباره اعلام مصاديق بدحجابي توسط نيروي انتظامي نيز بيان داشت: به مصاديقي که نيروي انتظامي اعلام مي‌کند، نقدهايي هم وارد است، البته اينجا هم نمي‌توان نيروي انتظامي را مخاطب قرار داد، بلکه مخاطب مراکز فرهنگي هستند. اگر اصل قضيه حجاب در عرصه عمومي جامعه جا بيفتد، ديگر احتياجي به اين حرف‌ها نيست.

آليا خاطرنشان کرد: مفهوم حجاب هنوز براي خيلي از جوانان جا نيفتاده است. گاهي با دانشجوياني که لباس تنگ مي‌پوشند برخورد مي‌کنم، مي‌پرسند مگر با اين لباس بدنمان پيداست؟ اين نشان مي‌دهد که مصاديق بدحجابي براي آنها خوب جا نيفتاده است و امروزه دستگاه‌هاي فرهنگي بايد فرق بين مستور بودن با محجوب بودن را براي جوانان تعريف کنند.

آليا افزود: گاهي در فروش لباس‌ها فروشنده مقصر نيست، چون نمي‌داند چه کسي قرار است اين لباس را بپوشد، البته حتماً بايد از فروش لباس‌هاي با مارک‌هاي خارجي يا مدل غربي جلوگيري کرد. قبول داريم کسي که شلوار را داخل چکمه مي‌کند از مظاهر بدحجابي است، ولي بايد با او هم از طريق روش‌هاي درست برخورد شود.

عضو فراکسيون زنان مجلس همچنين اظهار داشت: امروز در دنيا و در کشورهاي اروپايي هم شاهد اين هستيم که قبول دارند که حجاب جزو حقوق شهروندي خانم‌هاست و ايجاد فضاي امن براي فعاليت خانم‌ها را حق آنها مي‌دانند اين در حالي است که اين اصل از ضروريات دين مترقي اسلام است.

آليا با بيان اين‌که مردم در اين باره از صداوسيما هم انتظاراتي دارند، گفت: گاه برخي مهمان‌هاي برنامه‌ها يا برخي مجري‌ها اگر در بيرون از سازمان باشند، جزو همان مصاديقي هستند که نيروي انتظامي بايد با آنها برخورد کند و مردم اين تعارضات را نمي‌پسندند.

وي درباره طرح برخورد با اراذل و اوباش نيز گفت: در بحث اراذل و اوباش نيروي انتظامي خوب عمل کرد، ولي متأسفانه، فراگير نشد و تنها در تهران شاهد اجراي آن بوديم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۸۶/۱۰/۱۳
سلام، لازم است تعریف صحیح حجاب برای خود متولیان امور روشن گردد و این هم جز توسط روحانیون روشنفکر و با دید باز میسر نمی باشد. هنوز تصویر درستی از حجاب برای هیچکسی وجود ندارد. از مسلمانان سوریه و لبنان گرفته تا اندونزی و مالزی، هرکدام به شیوه های مختلفی حجاب دارند که اگر در ایران کسی به آن صورت پوشش را رعایت کند، حتما نیروی انتظامی با آنها برخورد می کند.متاسفانه مسئولین نیز نه تنها کمکی در این ارتباط نمی کنند، بلکه بنا به نتها برداشت های خود از دین و حجاب اعمالی را انجام می دهند که متاسفانه نتیجه ای منفی ندارد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟