جام حذفی آلمان
هامبورگ صعود کرد، شالکه حذف شد
کد خبر: ۴۲۶۹۵۳
| | 2168 بازدید
تیم فوتبال هامبورگ با کسب پیروزی در رقابتهای د.اف.ب پوکال برنده اما شالکه با قبول باخت حذف شد.
به گزارش فارس، دور نخست رقابتهای جام حذفی آلمان موسوم به د.اف.ب پوکال شب گذشته با انجام 4 دیدار به پایان رسید که تیمهای هامبورگ، کیکرزاوفنباخ، هایدنهایمر و دینامودرسدن به برتری مقابل حریفان رسیدند.
در ورزشگاه «فرویندشافت» هامبورگ بعد از تساوی 2 بر 2 در وقت عادی و اضافه در ضربات پنالتی 4 بر یک برنده شد. زایتس 10 (پنالتی)، میشل 105 برای کوتبوس، وسترمان 70 و فان درفارت 96 برای هامبورگیها گلزنی کردند.
در ورزشگاه بیبربرگ کیکرزاوفنباخ میزبان اینگولاشتات شد که بعد از 120 دقیقه مبارزه به تساوی بدون گل رسید اما در ضربات پنالتی 4 بر 2 برنده شد. همچنین هایدنهایمر مقابل اونیون برلین 2 بر یک برنده شد. شناترر 53 (پنالتی) و گریمالدی 69 برای هایدنهایمر و شونهایم 79 برای اونیونبرلین گلزنی کردند.
در آخرین مصاف نیز دینامودرسدن 2 بر یک از سد شالکه عبور کرد. ایلیرس 24(پنالتی) و تکسیرا 49 برای درسدنیها و یوئل ماتیپ 78 برای شالکه گلزنی کردند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


