صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال صلح، طی ۴۸ ساعت آینده در پاکستان

کد خبر: ۴۲۶۸۵۷
| |
3707 بازدید

 یک پایگاه خبری پاکستانی از احتمال صلح دولت این کشور با احزاب اپوزیسیون و استعفای یکی از برادران «شریف» در ۴۸ ساعت آینده در این کشور خبر داد.

به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه «خبرین»، دولت پاکستان و احزاب «تحریک انصاف» به رهبری «عمران خان» و «تحریک عوامی» به رهبری «طاهر القادری» طی 48 ساعت آینده با استعفای یکی از برادران «شریف» صلح خواهند کرد.

به نوشته این سایت خبری، در قرار داد دولت پاکستان با احزاب اپوزیسیون احتمال استعفای یکی از برادران «شریف» وجود دارد.

بر اساس گزارش‌ها، به احتمال بسیار، «شهباز شریف» سر وزیر ایالت «پنجاب» و برادر «نواز شریف» نخست وزیر پاکستان استعفا خواهد کرد.

به گزارش رسانه‌های پاکستانی، کمیته دولت پاکستان برای مذاکره با عمران خان پیشنهادهای جدیدی مبنی بر برگزاری انتخابات میان‌ دوره‌ای و تشکیل جدید کمیسیون انتخابات پاکستان ارائه خواهد کرد.

از سوی دیگر، دولت نوازشریف تصمیم گرفته که پس از پایان زمان اولتیماتوم از سوی احزاب اپوزیسیون، در صورتی که تظاهرات کنندگان به مناطق «قرمز» در پایتخت این کشور وارد شوند با آن‌ها برخورد سختی خواهند کرد.

عمران خان روز گذشته به دولت پاکستان 48 ساعت مهلت داد تا نواز شریف استعفا دهد در غیر این صورت تظاهرات کنندگان حامی وی وارد پارلمان یا اقامتگاه نخست وزیر خواهند شد.

گفته می شود که تعداد زیادی از نیروهای امنیتی و کماندوهای ارتش پاکستان وارد منطقه معترضان شده‌اند و برای برقراری امنیت در پایتخت از ایالت‌های دیگر این کشور نیز نیروهای کمکی اعزام شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟