صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ترکیه سفیر آلمان را احضار کرد

دولت ترکیه سفیر آلمان در آنکارا را به دلیل گزارش نشریه اشپیگل در خصوص جاسوسی سرویس اطلاعات آلمان از این کشور عضو ناتو احضار کرده است.
کد خبر: ۴۲۶۸۳۳
| |
4619 بازدید

دولت ترکیه سفیر آلمان در آنکارا را به دلیل گزارش نشریه اشپیگل در خصوص جاسوسی سرویس اطلاعات آلمان از این کشور عضو ناتو احضار کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، مجله آلمانی اشپیگل پیشتر گزارش داد که برلین، آنکارا را به عنوان هدف اصلی جاسوسی خود در نظر داشته است و این مسئله در اسناد داخلی دولت آلمان در سال 2009 موجود است.

اردوغان اشکان، معاون موقت وزارت امور خارجه ترکیه با "ابرهارد پهل"، سفیر آلمان در آنکارا دیدار کرد و نگرانی ترکیه را در خصوص این گزارش به وی اعلام کرد.

پیشتر وزارت امور خارجه ترکیه اعلام کرده بود که چنانچه جاسوسی آلمان از ترکیه صحت داشته باشد این مسئله کاملاً "غیر قابل پذیرش" است و دولت آلمان باید در این خصوص توضیح دهد.

وزارت امور خارجه ترکیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: انتظار می‌رود که مقامات آلمان توضیح رسمی و قابل قبولی در خصوص ادعای نشریه اشپیگل داشته باشد و سریعاً به اقدامات خود پایان دهند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟