صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اجساد عناصر اطلاعاتی موساد در اراضی سوریه

نیروهای اطلاعاتی ترکیه پس از رصد و شناسایی یک تیم ویژه تخریب و ترور سیاسی وابسته به "موساد"، 5 عضو این تیم اسرائیلی را کشته و در اراضی سوریه رها کردند.
کد خبر: ۴۲۶۷۲۹
| |
11289 بازدید

نیروهای اطلاعاتی ترکیه پس از رصد و شناسایی یک تیم ویژه تخریب و ترور سیاسی وابسته به "موساد"، 5 عضو این تیم اسرائیلی را کشته و در اراضی سوریه رها کردند.
 
به گزارش وانــا به نقل از "لبنان ۲۴"، دستگاه اطلاعاتی ترکیه ،"میت"، پس از شناسایی و رصد یک باند ترور سیاسی وابسته به "موساد" که از طریق مرزهای ترکیه- سوریه در شهر مرزی هاتای وارد این کشور شده بودند، ۵ عضو این تیم ترور اسرائیلی را به قتل رسانده و اجساد آن ها را در اراضی سوریه رها کردند.

روزنامه ترکی "تقویم" با انتشار این خبر در صفحه اول خود فاش کرد: تلاش های مکرر دستگاه اطلاعاتی اسرائیل برای برهم زدن ثبات سیاسی ترکیه چندین بار با شکست مواجه شده است و بار دیگر عملیات موساد در تجهیز تیم ویژه تخریب و متخصص ترور که به مکان و طبیعت جغرافیایی آشنایی داشته و زبان ترکی را هم به خوبی صحبت می کنند، به شکست انجامید.

این روزنامه افزود: تیم ترور اسرائیلی متشکل از  ۵نفر، از بدو نزدیک شدن به مرزهای ترکیه تحت نظر بوده و به آن ها اجازه داده شد تا وارد ترکیه شوند تا هدف آن ها مشخص گردد سپس توسط عناصر اطلاعاتی ترکیه به قتل رسیدند.

اجساد این افراد در اراضی سوریه رها شد و تل آویو با شنیدن این خبر غافلگیر شده و تلاش می کند تا مخبری را که اطلاعات تیم اسرائیلی را در اختیار دستگاه اطلاعات ترکیه قرار داده است، شناسایی کند.

لازم به ذکر است که رژیم صهیونیستی دائما به عملیات ترور و تخریب دست می زند و آخرین اقدام آن هدف قرار دادن رهبران معروف فلسطینی در امارات، اردن و لبنان بود، اما شکست عملیات اسرائیل در ترکیه سوالات زیادی را درباره وجود ارتباط و هماهنگی مستقیم بین دستگاه اطلاعاتی ترکیه با برخی از دستگاه های اطلاعاتی منطقه مطرح می کند که ترکیه با کمک آن ها توانسته است چندین عملیات نفوذ، جاسوسی و شنود "موساد" را در کشورهای عربی به شکست بکشاند و مهم ترین این کشورها لبنان است که ده ها گروهک و عنصر وابسته به رژیم صهیونیستی را کشف و شناسایی کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟