صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حملات ایران علیه سایت‌های صهیونیستی

یک منبع نظامی صهیونیستی به هک شدن برخی سایت‌های امنیتی و نظامی این رژیم در جریان جنگ علیه غزه از سوی فعالان سایبری در ایران اعتراف کرد.
کد خبر: ۴۲۶۵۹۷
| |
9395 بازدید

یک منبع نظامی صهیونیستی به هک شدن برخی سایت‌های امنیتی و نظامی این رژیم در جریان جنگ علیه غزه از سوی فعالان سایبری در ایران اعتراف کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری آلمان در گزارشی به نقل از یک منبع نظامی صهیونیستی که نامش فاش نشده، اعلام کرد: فعالان سایبری در ایران در جریان جنگ غزه برخی از سایت‌ها و پایگاه‌های امنیتی و نظامی رژیم اسرائیل را هک و در آنها نفوذ کردند.

وی با اشاره به تلاشهای فوق العاده فعالان سایبری در ایران برای هک کردن سایت‌های وابسته به مخابرات و تاسیسات زیر بنایی رژیم صهیونیستی، افزود: البته آنها در نفوذ به سایت‌های محرمانه وابسته به ارتش اسرائیل موفق نبودند.

این منبع نظامی افزود: حملات سایبری از سوی ایرانی‌ها از لحاظ چگونگی حملات و تعداد پایگاه‌هایی که مورد هدف حمله قرار گرفته، بی سابقه بوده است.

خاطرنشان می شود فعالان سایبری در اکثر کشورهای جهان به ویژه ایران در جریان جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، حملات سنگینی را علیه سایتهای صهیونیستی  انجام دادند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟