صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آخرین وضعیت پرونده ربودن شمشیرباز ملی پوش

رئیس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان با تشریح آخرین وضعیت ربوده شدن عضو تیم ملی شمشیر بازی و وکیل دادگستری از سوی اشرار گفت: گروگان گیران گروگان های خود را از کشور خارج کردند.
کد خبر: ۴۲۶۱۴۰
| |
6690 بازدید

رئیس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان با تشریح آخرین وضعیت ربوده شدن عضو تیم ملی شمشیر بازی و وکیل دادگستری از سوی اشرار گفت: گروگان گیران گروگان های خود را از کشور خارج کردند.

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بررسی ها نشان می دهد انگیزه این گروگانگیری اخاذی است و اشرار برای رسیدن به درخواستهای مالی خود دست به این کار زدند.

وی با رد هرگونه انگیزه سیاسی در این ماجرا و یا ارتکاب گروگان گیری از سوی گروهک تروریستی جیش العدل گفت: با کمک مسئولین استانی و ریش سفیدان در حال پیگیری ماجرا هستیم و امیدواریم به زودی بدون پرداخت پول گروگانها را آزاد کنیم.

رئیس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان در خصوص انتشار خبری درباره درخواست پنج میلیاردی گروگان گیران اظهار داشت: زمانی که انگیزه گروگان گیری اخاذی باشد بحث مالی از یک ریال تا صد میلیارد تومان مطرح می شود. ما اجازه نمی دهیم اشرار با این اقدامات اقدام به اخاذی کنند.

حمیدی در خصوص محل نگهداری گروگانها نیز گفت: گروگان گیران دو گروگان خود را به خارج از مرزهای ایران انتقال داده اند و ما به طور جدی پیگیر آزادی آنان هستیم.

براساس این گزارش حامد صداقتی عضو تیم ملی شمشیربازی 10 اردیبهشت ماه امسال همراه دو تن از دوستانش در حال تردد در جاده ای در حوالی چابهار بودند که مورد حمله اشرار قرار گرفتند. اشرار مسلح با تیراندازی به سوی خودروی پژو پارس یکی از دوستان حامد صداقتی را به قتل رسانده و این عضو تیم ملی شمشیربازی را همراه دوست دیگرش که وکیل دادگستری است، ربودند. چندی قبل گروگانگیران فیلمی از دو گروگان خود منتشر کردند که در این فیلم برای آزادی حامد صداقتی و دوستش درخواست پنج میلیارد تومان شده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟