آخرین وضعیت قالیباف و لاریجانی در انتخابات دهم
شنيدههاي خبرنگار «تابناک»، حاکي است که علي لاريجاني، رئيس مجلس، به گزينههاي سهگانه دولت ائتلافي اضافه شده و نشستهای خصوصي براي قانع کردن وي برگزار شده است.
هرچند لاريجاني همچنان از مطرح شدن خود به عنوان کانديدا خودداری ميكند، ولي گفتوگوهاي آقايان ولايتي، قاليباف و محسن رضايي با وی ادامه دارد و ممکن است نام وي به فهرست کانديداها افزوده شود.
از طرفي، خبرهاي تأييد شده حاکي است، قاليباف هنوز کاملا از صحنه کانديداتوري کنار نرفته و همچنان به عنوان يکي از کانديداهاي دولت ائتلافي مطرح است.
اين گزارش ميافزايد: اشاره قاليباف به اين که «فعلا» کانديدا نيستم، از آنجا بوده که وي کانديداتوري خود را مشروط به شرايطي کرده که در صورت برآورده شدن آن شرايط، احتمالا شاهد حضور وي به عنوان کانديداي دوره دهم رياست جمهوري خواهيم بود.
هرچند خبرنگار «تابناک» نتوانسته از شرايط قاليباف براي حضور اطلاعاتي به دست آورد، به نظر ميرسد روزهاي آينده با حضور يک کانديداي جديد، معادلات انتخابات با دگرگونيهايي روبهرو شود.
خوب البته برداشت خوانندگان اين بود كه در پي مطرح كردن آقاي رضايي هستندو نوع چينش افراد جلسه دولت ائتلافي نيز نشان دهنده اين رويكرد بود. حال با طرح مجدد قاليباف و لاريجاني نوعي لاپوشي و فريب مخاطب را در پيش گرفته اند. به نظرم جرأت اعلام كانديداتوري را بايد سردار جنگ و عمليات رمضان داشته باشند. من متأسفم كه براي صدمين بار پيامم سانسور خواهد شد.
اززمان درج این خبر نزدیک به 15ساعت می گذرد وجالب است هیچ نظری ارسال نشده (که باب میل تابناک باشد) معلوم است چرا!!!





