دفاع مربی دایی از دایی:براي حفظ مقام قربانياش كردند
مربي سابق تيم ملي فوتبال گفت: مسئولان فدراسيون بخاطر حفظ ميز و سمت خود، دايي را قرباني كردند.
بهزاد غلامپور در گفتوگو با فارس اظهار داشت: بركناري علي دايي نادرست و اقدامي بچگانه بود كه مسئولان فدراسيون انجام دادند. كاملا از تيم شناخت داشتيم و ميتوانستيم موفق شويم. معتقدم در سه ديدار آينده ميتوانستيم پيروز شويم.
مربي سابق دروازهبانان تيم ملي ادامه داد: آرژانتين هم 6 گل از بوليوي دريافت كرد. در فوتبال برد و باخت وجود دارد؛ اما ما فقط پس از يك شكست در ديدارهاي رسمي دايي را بركنار كرديم. علت اين امر فقط يك چيز بود، اينكه مسئولان فدراسيون فوتبال به دنبال حفظ ميزها و سمت خود بودند به همين خاطر دايي را قرباني كردند تا ميزهايشان حفظ شود.
غلامپور تاكيد كرد: مقصر اصلي مسئولان فدراسيون فوتبال هستند؛ اما بايد بدانيم نه پست و مقام به كسي وفا ميكند و نه سرمربيگري تيم ملي. همه اينها گذراست.
دروازهبان اسبق تيم ملي فوتبال ايران در مورد اينكه آيا با فدراسيون قراردادي مبني بر مربيگري داشت، گفت: تا اسفندماه قرارداد داشتيم؛ اما به دليل ديدار با عربستان صحبتي از قرارداد نكرديم. ميخواستيم در ديدار با عربستان موفق شويم اما انگار برخي بدنبال باخت تيم بوده و منتظر بودند با اولين شكست، دايي را عوض كنند.
غلامپور در پاسخ به اين سوال كه آيا علي دايي نيز قرادادش با فدراسيون به پايان رسيده بود، عنوان كرد: قرارداد تمام اعضاي فني با هم بود. ملاك ما قرارداد نبود و فقط به دنبال منافع تيم ملي بوديم و ميخواستيم با اين تيم موفق شويم. شايد فدراسيون ميخواست پس از اين ديدار قرارداد ما را تمديد كند.
دروازهبان سابق تيم پاس در مورد اينكه ايراد فني تيم ملي چه بود، اظهار داشت: از نظر فني كم و كسري نداشتيم فقط توپهايمان گل نميشد. در مسابقات موقعيتهاي گلزني خوبي به دست مي آورديم؛ اما از آنها خوب استفاده نشد. با اين حال معتقدم در 3 ديدار آينده ميتوانستيم پيروز شويم. ديگر با فدراسيون كاري ندارم. آنها دايي را قرباني كردند.
غلامپور در مورد انتخاب محمد مايليكهن به عنوان سرمربي تيم ملي گفت: به هيچ وجه در اين مورد اظهارنظر نميكنم.


