میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تکفیری‌ها ۹ شورشی سوری را گردن زدند

خبرگزاری فرانسه روز پنجشنبه در گزارشی از بیروت به نقل از گروه های حقوق بشری سوری اعلام کرد که گروه تروریستی دولت اسلامی عراق و شام (داعش) شب گذشته 9 تن از شورشیان سوری را گردن زده است.
کد خبر: ۴۲۵۶۹۴
| |
15207 بازدید
خبرگزاری فرانسه روز پنجشنبه در گزارشی از بیروت به نقل از گروه های حقوق بشری سوری اعلام کرد که گروه تروریستی دولت اسلامی عراق و شام (داعش) شب گذشته 9 تن از شورشیان سوری را گردن زده است.

به گزارش ایرنا، این گزارش به نقل از دیده بان حقوق بشر سوریه مستقر در قاهره اعلام کرد که نیروهای داعش دیشب(چهارشنبه) پس از آنکه چند روستای شمال سوریه را به تصرف خود در آوردند، 9 تن از شورشیان سوری را گردن زدند.

این گروه حقوق بشری افزود: داعش در درگیری های روز چهارشنبه علاوه بر کشتن بیش از 40 شورشی، 12 تن از نیروهایش را نیز از دست داد اما در عین حال موفق شد تا شورشیان را از هشت روستای اطراف حلب بیرون کند.

گروه تروریستی داعش از ماهها پیش با دیگر شورشیان مسلح سوریه که علیه دولت قانونی این کشور می جنگند، در حال مبارزه و درگیری مسلحانه است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت