پرونده 3 اعدامی در زندان بندرعباس بسته شد

کد خبر: ۴۲۵۴۰۵
|
۲۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۶ 14 August 2014
|
8228 بازدید
|
۸
پرونده دو مرد متجاوز بامداد سه‌شنبه در زندان مرکزی بندرعباس برای همیشه بسته شد. مرد جوانی هم که همسرش را قربانی اختلاف خانوادگی کرده بود همراه با این دو اعدامی به دار مجازات آویخته شد.

به گزارش فرهیختگان، سحرگاه سه‌شنبه بیست‌ویکم مرداد 93 حکم اعدام مرد 48 ساله‌ای که چندین پیشینه کیفری در پرونده‌ا‌ش داشت، اجرا شد. این مرد به بهانه جابه‌جایی بسته‌های جوراب، کودکان را فریب می‌داد و پس از بردن آنان به دخمه شیطانی‌اش، آنها را مورد آزار و اذیت قرار می‌داد.

 این مرد با هوشیاری یکی از قربانیان کوچک که توانسته بود شماره پلاک موتور مجرم را به‌خاطر بسپارد، ردیابی شد و با چهره‌نگاری رایانه‌ای و بررسی فهرست مجرمان سابقه دار بازداشت شد. این مرد به جرمش اعتراف کرد و در شعبه اول دادگاه کیفری استان هرمزگان به اعدام محکوم شد.

این حکم پس از تایید در شعبه ششم دیوان‌عالی کشور و با تنفیذ ریاست قوه قضائیه اجرا شد.همچنین یک مجرم دیگر به اتهام آدم‌ربایی با موتورسیکلت، تهدید و تجاوز به عنف، پس از شکایت چندین شاکی در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان میناب مجرم شناخته شد و پس از محاکمه در شعبه اول دادگاه کیفری استان به اعدام محکوم شد.

 حکم مرگ این مجرم نیز پس از تایید در شعبه چهارم دیوان‌عالی کشور و تنفیذ ریاست قوه قضائیه اجرا شد.سومین اعدامی زندان مرکزی بندرعباس مردی بود که با تیغ موکت‌بری همسرش را قربانی اختلاف خانوادگی کرده بود. این مرد با شکایت اولیای‌دم و به درخواست آنها از سوی قضات شعبه اول دادگاه کیفری استان به قصاص محکوم شد و حکم او پس از تایید از سوی قضات شعبه هفدهم دیوان‌عالی کشور به اجرا درآمد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
مرسی عالی بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
لعنت به اعدام
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
لکه ننگ رو فقط میشه پاک کرد .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
کاش تابناک کمپینگی تشکیل می داد تا اینها راازمرگ نجات می داد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
نجات از مرگ؟ باید این افراد پلیدو گردن زد
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۴
چراااا؟؟؟؟
حاج تهمور
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
تمام مجرمین باید اعدام شوند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
مرسی عالی بود
فقط اعدام
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت