سجادی: از عملکرد امسال سایپا راضی نیستم
مدیر عامل باشگاه سایپا تاکید کرد: با توجه به سرمایه گذاری و حمایت های مالی شرکت سایپا از تیم فوتبال این باشگاه نتایج سایپا در لیگ هشتم رضایت بخش نبود.
حمید سجادی مدیرعامل باشگاه سایپا با بیان این مطلب به مهر افزود: تیم فوتبال سایپا نسبت به هزینه و سرمایه گذاری که در فصل جاری بر روی تیم فوتبال این باشگاه صورت گرفت، نتوانست درحد نام و اعتبار و جایگاهی که در سطح آسیا دارد، عملکرد قابل قبولی داشته باشد و انتظارات را برآورده کند.
سجادی تصریح کرد: سایپا در فصل جاری برای حضور شایسته در لیگ قهرمانان آسیا بسته شده بود و با آوردن مربی خارجی و برخورداری از بازیکنان نخبه فوتبال کشور روی موفقیت این تیم حساب بازکرده بودیم ولی عملکرد پیرلیتبارسکی آلمانی بسیار ضعیف بود بطوری که ضعیف ترین نتایج را در سطح آسیا بدست آوردیم.
مدیرعامل باشگاه سایپا با بیان اینکه محمد مایلی کهن درنیم فصل دوم از هرنظر سایپا را متحول کرد و دست به کار بزرگی زد اظهار داشت: عملکرد آقای مایلی کهن و کادر فنی سایپا در نیم فصل دوم قابل تمجید است و باعث شد سایپا از انتهای جدول فاصله بگیرد و درجمع تیم های نیمه اول قرار بگیرد و بسیار امیداوریم در4 مسابقه آینده بتوانیم با کسب امتیازات لازم حداقل جایگاهمان را تک رقمی کنیم.
وی ناکامی این تیم در مسابقات جام حذفی را ناشی از برنامه ریزی غلط فدراسیون فوتبال و فشردگی مسابقات لیگ وجام حذفی عنوان کرد و افزود: با وجود اینکه حساب ویژه ای روی قهرمانی جام حذفی بازکرده بودیم اما در دیدار با شموشک نوشهر با ناپختگی تمام مغلوب شدیم تا شانس خود را برای قهرمانی جام حذفی و بازگشت به آسیا از دست بدهیم.
سجادی با اشاره به هدفگذاری سایپا برای فصل آینده اظهار داشت: با توجه به شناخت کامل کادرفنی از بازیکنان و نقاط ضعف تیم، فصل آینده قطعا یکی از مدعیان قهرمانی خواهیم بود و نتایج نیم فصل دوم نشان می دهد سایپا این پتانسیل را دارد.


