صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حیدر العبادی از تمام ملت عراق دعوت کرد ضد داعش متحد شوند

کد خبر: ۴۲۴۷۱۴
| |
2020 بازدید

 نخست وزیر مامور تشکیل کابینه جدید عراق در اولین اظهار نظر پس از تصدی این پست، از ملت عراق خواست برای مقابله با داعش متحد شوند.

به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه خبری اسکای نیوز، حیدر العبادی نخست وزیر مامور تشکیل کابینه عراق گفت: از عموم مردم عراق می خواهم برای مقابله با داعش متحد شوند.

وی که امروز از سوی ائتلاف همپیمانی ملی؛ بزرگترین فراکسیون شیعیان عراق به این سمت معرفی شد، افزود: برای مقابله با داعش به وحدت و یکپارچگی احاد جامعه عراق نیاز داریم.

این اولین اظهار نظر عبادی پس از مامور شدن کابینه جدید عراق به شمار می‌رود.

از سوی دیگر فواد معصوم رئیس جمهور عراق نیز بلافاصله پس آن، حیدرالبعادی را مامور تشکیل کابینه جدید عراق کرد.لحظاتی پیش عبادی با رئیس جمهور عراق دیدار کرده بود.

این در حالی است که "حنان الفتلاوی" از ائتلاف دولت قانون اعلام کرد که حیدر العبادی نماینده ائتلاف دولت قانون نیست و نامزدی وی از نظر قانونی اعتباری ندارد چرا که فراکسیون اکثریت بر اساس تصمیم دادگاه فدرال، ائتلاف دولت قانون است.

گزارش شده است که نوری المالکی نخست وزیر عراق طی نامه‌ای به دادگاه فدرال، با نامزدی ائتلاف همپیمانی ملی عراق برای تصدی پست نخست وزیری مخالفت کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟