حمايت اسپانسر پرسپوليس از کادر مديريتي و فني
کد خبر: ۴۲۴۶۴۳
| | 2438 بازدید
اسپانسر باشگاه پرسپوليس از هيات مديره و مجموعه باشگاه حمايت کرد.
محمد پوستي با اشاره به صحبتهايي که روز گذشته ميان برخي اعضاي کادر مديريتي باشگاه رد و بدل شد اظهار کرد: اسپانسر باشگاه از ابتداي انتخاب به وسيله وزارت ورزش تاکنون هيچ دخالتي در انتخاب اعضاي هيات مديره و حتي مديريت باشگاه نداشته است. ضمن اينکه تاکنون درباره کادر فني و مسائل مستطيل سبز هم هيچ اظهارنظري نکردهايم و بجز وظايف خودمان کار ديگري انجام ندادهايم.
به گزارش ايسنا، او ادامه داد: اين درست نيست که پس از گذشت دو هفته از شروع ليگ بخواهيم درباره مسائل فني و وضعيت کادر فني صحبت کنيم. اين کار به هيچوجه منصفانه نيست چرا که معتقديم پتانسيل بازيکنان و کادر فني پرسپوليس خيلي بالاست و روزهاي روشني پيشروي اين تيم و هوادارنش است.
پوستي گفت: به همين خاطر اسپانسر باشگاه حمايت قاطع خود را از مجموعه باشگاه و کادر فني اعلام ميکند و مطمئن باشيد تا پايان قرارداد خود به تعهدات مالي و معنويش به باشگاه عمل ميکند. با وجود اينکه تاکنون 10 ميليارد تومان به باشگاه تزريق کردهايم اما به هيچوجه وارد مسائل اجرايي باشگاه نشده و نخواهيم شد.
روز گذشته سياسي رييس هيات مديره پرسپوليس در اظهارنظري گفته بود که جايگاه هيچ کس از جمله علي دايي تضمينشده نيست و اين صحبت او واکنشهاي زيادي را از سوي مسوولان اين باشگاه به همراه داشت.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


