صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کاهش 2 درصدی وقوع سرقت در کشور

کد خبر: ۴۲۴۵۵۳
| |
3166 بازدید
جانشین فرمانده نیروی انتظامی از کاهش دو درصدی وقوع سرقت در کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار حسین اشتری صبح امروز دوشنبه در حاشیه جلسه قرارگاه مبارزه با سرقت پلیس آگاهی گفت: طی دو ماهه اخیر با راه‌اندازی قرارگاه سرقت مبارزه با مواد مخدر توانستیم روند صعودی وقوع سرقت را کنترل و متوقف کنیم.

وی با بیان اینکه امسال میزان وقوع سرقت رشد نداشته است، گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و همچنین استفاده از توانایی و ظرفیت توانمندی‌های داخلی نیروی انتظامی توانستیم از رشد فزونی سرقت جلوگیری کنیم به گونه‌ای که امیدواریم تا پایان سال بتوانیم گزارش مناسبی از وضعیت کاهش سرقت در کشور ارائه کنیم.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه میزان وقوع جرایم خشن در کشور کاهش یافته است، گفت: با اینکه میزان وقوع این گونه جرایم کاهش یافته است اما این مساله رضایت‌بخش نیست.

وی همچنین با بیان اینکه در حوزه کشف سرقت در تیرماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 16 درصد افزایش یافته است گفت: میزان وقوع سرقت در این ماه نیز دو درصد کاهش یافته است.

وی همچنین از اجرای طرح‌های عملیاتی برخورد با مالخران در استان‌ها در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر شایعات در خصوص استفاده از دستگاه طلایاب توسط سارقان منازل گفت: بیان این گونه سخنان یک عملیات روانی است که در جامعه ایجاد شده است و تا به امروز سارقی دستگیر نشده است که دستگاه طلایاب داشته باشد اما سارقان با تکیه بر تجربه خود می‌دانند که اموال قیمتی در کدام قسمت خانه نگهداری می‌شود.

وی همچنین در مورد جلسه با خودروسازان گفت: جلساتی با خودروسازان برگزار شده است و نتایجی نیز داشته است که البته ما در این مورد رضایتی نداریم و امیدواریم خودروسازان در راستای ایمنی خودرو گام‌های بیشتری بردارند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی