صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
در پی رویارویی با اتلتیک بیلبائو در پلی آف لیگ قهرمانان

بنیتس: از بین ۵ تیم این سخت‌ترین حریف بود

کد خبر: ۴۲۳۹۴۳
| |
2518 بازدید
سرمربی ناپولی اعلام کرد کاری سخت در پلی آف لیگ قهرمانان اروپا دارند زیرا از بین ۵ تیم، این سخت‌ترین حریفی بوده که می‌توانستند با آن روبه‌رو شوند.

به گزارش فارس، پس از آنکه ناپولی در فصل گذشته به نخستین تیمی بدل شد که با 12 امتیاز نتوانسته از مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا صعود کند، در فصل جاری و در پلی آف رسیدن به مرحله گروهی لیگ قهرمانان نیز با حریفی سخت به نام اتلتیک بیلبائو دیدار خواهد کرد.

رافائل بنیتس با سخت خواندن این دیدار گفت: از میان پنج تیمی که می‌توانستند حریف ما شوند، بدون شک بیلبائو سخت‌ترین آنها بود. آنها فوتبال خوبی ارائه می‌کنند و همواره با 50 هزار هوادار در سن مامس به استقبال حریفان‌شان می‌روند که این موضوع انگیزه و روحیه بالایی به بازیکنان تیم‌ می‌دهد. دیدار دشواری برای ما خواهد بود. می‌توانم بگویم یک دوئل بزرگ است اما باید بگویم ناپولی آماده است تا به همه اهدافش برسد.

ناپولی امیدوار است بتواند تعداد تیم‌های ایتالیایی حاضر در لیگ قهرمانان اروپا را به سه برساند. یوونتوس و رم دیگر تیم‌های ایتالیایی هستند. ایتالیا یا یک پله نزول دیگر در رده بندی بهترین لیگ‌های اروپایی به رتبه پنجم پس از لیگ پرتغال سقوط کرد تا نگرانی‌هایی بابت از دست دادن یکی دیگر از نماینده‌های خود در فصل‌های آینده وجود داشته باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟