صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بيک‌زاده: استقلا‌ل‌پسند بازي نکرديم

کد خبر: ۴۲۳۹۱۵
| |
1708 بازدید
هافبک تيم فوتبال استقلال گفت که تيمش نتوانسته برابر استقلال خوزستان بازي مطلوبي ارائه دهد.

 هاشم بيک‌زاده بعد از برد دقايق پاياني استقلال تهران مقابل استقلال خوزستان گفت: ابتدا بايد روز خبرنگار را به همه شما خبرنگاران تبريک بگويم. در مورد بازي هم بايد بگويم که بازي استقلال‌پسندي ارائه نداديم و هواداران هم از ما راضي نبودند اما مهم کسب 3 امتياز اين مسابقه بود. انشاءالله در بازي‌هاي آينده، هم پيروز مي‌شويم و هم نمايش خوبي ارائه مي‌دهيم.

به گزارش تسنيم، وي در خصوص کاهش قرارداد بازيکنان ليگ ايران اظهار داشت: نمي‌دانم کاهش قراردادها بر چه اساسي است و چه دردي از فوتبال ما دوا مي‌کند. ما بايد به فکر زيرساخت‌ها و بحث سخت‌افزاري فوتبالمان باشيم. واقعا مشکل فوتبال ايران قرارداد بازيکنان نيست.

هافبک استقلال ادامه داد: من به شما قول مي‌دهم به خاطر ضعف سخت‌افزاري براي کسب ميزباني جام ملت‌هاي سال 2019 به امارات مي‌بازيم چون ما هنوز يک استاديوم استاندارد در ايران نداريم که بخواهيم روي ميزباني چنين مسابقاتي فکر کنيم.

بيک‌زاده در واکنش به اعتراض برخي از هواداران استقلال به نحوه بازي کردن او تأکيد کرد: در اين مدت فشار زيادي روي من بود و بعد از 3 ماه مصدوميت بازي مي‌کنم. ضمن اينکه فشار بازي‌هاي تيم ملي هم روي ملي‌پوشان همچنان وجود دارد و زمان مي‌خواهيم که به حالت عادي برگرديم اما قطعاً بازي به بازي بهتر مي‌شويم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار