پیشروی ارتش لبنان در برخی محله‌های «عرسال»

کد خبر: ۴۲۳۴۹۹
| |
2335 بازدید
 منابع محلی در شهر عرسال لبنان اعلام کردند ارتش این کشور، عصر چهارشنبه داخل این شهر به پیشروی‌هایی دست یافت و کنترل برخی محله‌های آن را به دست گرفته است.

به گزارش تسنیم به، یک مسئول محلی به خبرگزاری «الشرق الاوسط» اعلام کرد ارتش لبنان، عصر چهارشنبه داخل عرسال پیشروی‌های داشته و بر برخی محله‌های این شهر مرزی مسلط شده است. در حالی‌که برخی عناصر مسلح تروریست در برخی مناطق مقاومت و برخی دیگر از آنها فرار کرده‌اند.

این مسئول محلی افزود ارتش، روز چهارشنبه حدود یک کیلومتر پیشروی داشته است و آتش‌بسی که به مدت 24 ساعت تمدید شد، نقض شده و درگیری‌های شدیدی بوقوع پیوست که در حال حاضر از شدت این درگیری‌ها کاسته شده است.

به گفته این مسئول، ارتش لبنان داخل برخی خیابان‌های عرسال مستقر شده و در حال اجرای عملیات پاکسازی است.

براساس این گزارش، درگیری‌ها در عرسال بین نیروهای ارتش و عناصر افراطی از از روز شنبه گذشته شنبه و پس از دستگیری یکی از سرکردگان گروه تروریستی «جبهه النصره» در یک ایست و بازرسی آغاز شده است.

در این درگیری‌ها 16 نظامی از جمله 2 افسر کشته و 22 تن دیگر از آنها ناپدید شدند که به گفته برخی منابع، عناصر مسلح این 22 نفر را به اسارت گرفته‌اند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی