صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پيترز: رضا بعد از جام‌جهاني گفت مي‌خواهد برود

کد خبر: ۴۲۳۴۲۸
| |
1912 بازدید
سرمربي چارلتون اعلام کرد که مهاجم ايراني تيمش پس از جام‌جهاني تصميم خود براي جدايي از اين باشگاه را اعلام کرده بود.

به نقل از «Skysport»، رضا قوچان‌نژاد که در ژانويه قراردادي به مدت دو سال و نيم با باشگاه چارلتون امضا کرده بود، با عقد قراردادي به صورت قرضي به مدت يک فصل راهي الکويت شد.

باب پيترز، سرمربي چارلتون در اين باره اظهار داشت: اين تصميم رضا بود که تيم را ترک کند. او اين موضوع را پس از جام‌جهاني با ما مطرح کرد که مي‌خواهد به کشور ديگري برود. اگر بازيکني قصد جدايي از تيم را داشته باشد، کار کردن با او مشکل مي‌شود زيرا ذهن آنها درگير تمايلشان براي انتقال به تيم ديگري مي‌شود و به همين دليل ما تصميم گرفتيم به او اجازه دهيم تيم را ترک کند.

وي ادامه داد: حالا که او رفته است بايد به دنبال جانشيني براي وي باشيم و ببينيم کدام بازيکن را مي‌توانيم در خدمت بگيريم؛ اما در حال حاضر با ترکيب فعلي کار مي‌کنم و از آنها راضي هستم.

قوچان‌نژاد که اولين بازيکن تاريخ باشگاه چارلتون است که در جام‌جهاني گلزني کرده است (در پيروزي سه بر يک بوسني و هرزگوين مقابل ايران)، در 17 بازي براي تيمش تنها يک گل به ثمر رساند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟