جباري از پرسپوليس پيشنهاد 700 ميليوني داشت
فتحا... زاده گفت:« جباري در شرايطي به استقلال آمد كه از پرسپوليس پيشنهاد 700 ميليون توماني داشت.من این بازیکن را با شرایط بسیار پایین تری به استقلال آوردم»
دکتر علی فتحا... زاده مديرعامل سابق باشگاه استقلال و عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در گفت و گو با ايپنا، درباره رفتار مجتبي جباري و اظهارات مطرح شده طی چند روز گذشته درخصوص بالا بردن توقعات وي در زمان مديريت سابق اين باشگاه گفت:« هيچ مديري نميتواند تمامي توقعات بازيكنان خود را برآورده كند چراكه در اينصورت بازيكنان شرايطي دارند كه باشگاه را دچار بحران مي كنند. در ضمن من مديري نبودهام كه به بازيكان باج بدهم و اجازه دهم چنين رفتاري داشته باشند.»
وي افزود:« اگر يادتان باشد دو سال قبل زماني كه قصد داشتيم با جباري تمديد قرار داد كنيم وي را از دفتر خودم بيرون كردم چراكه وي پيشنهاد زيادي داشت. اما امسال او را در شرايطي جذب كرديم كه پرسپوليس به وي پيشنهاد 700 ميليوني داده بود و اين هنر يك مدير است كه بتواند بازيكني را در اين سطح و با مبلغ قرارداد همسطح ديگر بازيكنان جذب كند.»
وي ادامه داد:« با اين حال معتقدم وقتي باشگاه با يك بازيكن به توافق رسيد بايد تعهد خود را عملي كند و اگر نتوانست تعهد خود را انجام دهد نبايد زور گويي كند.این موضوع که باشگاه استقلال در حال حاضر اشتباه عمل می کند یا خیر را نمی دانم اما افرادي كه در مديريت ضعف دارند بروز چنين رفتاري را به گذشته و مسائل حاشيهاي ربط ميدهند.»
وي در ادامه تصريح كرد:« من از رفتار جباري گله مند شدم چراكه او با رفتار خود قبل از اعتراض به باشگاه به همبازي خود بياحترامي كرد كه اين رفتار غير حرفهاي است. با اين حال معتقدم مسئولان باشگاه استقلال بايد با اين بازيكن صحبت كنند و با مذاكره، مشكل وي را رفع كنند. چراكه هم باشگاه استقلال بزرگ بوده و هم جباري بازيكن بزرگي است.»
وي همچنين درباره حضور استقلال در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا گفت:« استقلال يكي از بهترين تيمهاي آسيايي در رقابتهاي آسيايي محسوب ميشود وكارنامه اين تيم نشان ميدهد كه قادر خواهد بود در اين مسابقات نتايج خوبي كسب كند. با اين حال در دو ديدار گذشته اين تيم با بدشانسي امتياز از دست داد. گاهي اوقات اين اتفاق رخ ميدهد كه در قرعه تيمهاي قدرتمند در بازيهاي اول با يكديگر برخورد كند. الاتحاد تيم قدرتمندي است و مطمئنم در خانه خود به هيچ تيمي امتياز نخواهد داد. »
وي افزود:« استقلال در صدر جدول ليگ برتر با اقتدار قرار دارد و نشان داده تيم قدرتمندي است و مطمئنم ميتواند در رقابتهاي آسيايي نيز نتايج خوبي كسب كند. اما استقلال يك مشكل دارد كه در صورت رفع اين مشكل در رقابتهاي آسيايي و داخلي به نتايج خوبي خواهد رسيد.»
وي درباره مشكلات استقلال گفت:« استقلال در بازيهايي كه دچار اضطراب مي شود با مشكل روبرو ميشود. در رقابتهاي داخلي به دليل تعدد گلهايي كه اين تيم به حريفان خود زده است توقع بازيكنان و كادر فني اين تيم بالا رفته و اين تفكر بر تيم حاكم شده كه بايد براي پيروزي گلهاي زيادي به ثمر برسانند و در مقابل تيمهايي كه گلهاي كمي به ثمر ميرسانند روحيه خود را از دست ميدهند. در حالي كه با زدن يك گل هم ميتوان سه امتياز را كسب كرد. بايد با بازيكنان در اين مورد صحبت شده و آنها را توجيه كرد كه در مقابل تيمهاي قدرتمند يك گل هم با ارزش است و نيازي نيست كه چندين گل به ثمر رساند تا امتياز بازي را از آن خود كرد.»
عضو هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال همچنين درباره سرمربي تيم ملي گفت:« در زماني كه در ايران حضور نداشتم بارها با رئيس و نايب رئيس فدراسيون فوتبال صحبت كرده ام و به اين نتيجه رسيديم در اين زمان مربي داخلي بهتر جواب ميدهد. چراكه مربي خارجي در درازمدت ميتواند اثر بخش باشد. با اين حال اميدوارم مربي انتخاب شود كه بتواند تيم ملي را راهي جام جهاني كند.»


