صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فرار ۳۴ سرکرده «داعش» از شهر فلوجه عراق

کد خبر: ۴۲۲۹۰۵
| |
2283 بازدید

عضو شورای نجات فلوجه اعلام کرد ۳۴ سرکرده گروهک تروریستی داعش پس از محاصره این شهر توسط نیروهای ارتش عراق پا به فرار گذاشتند.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه الاستقامه عراق، یک عضو شورای نجات فلوجه از فرار 34 سرکرده گروهک تکفیری داعش در این استان خبر داد.

«مکی العیثاوی» عضو شورای نجات فلوجه گفت: پس از اینکه منطقه «البکر» واقع در جنوب فلوجه محاصره شد، 34 سرکرده داعش پا به فرار گذاشتند.

وی با بیان این مطلب افزود: سرکرده های گروه داعش که در فلوجه به سر می بردند، بیش از یک هفته است که فرار از این شهر را آغاز کرده اند و ظاهرا به سمت موصل می گریزند.

این در حالی است که شورای نجات فلوجه چندی پیش، از تسلیم شدن 24 جوان اهل فلوجه خبر داد که طی 7 ماه گذشته با گروهک تروریستی داعش همکاری می کردند.
- See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930514000989#sthash.hpkX9Qfg.dpuf

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟