صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازیگر سینما: پولی ندارم، ۳ روز در چادر بودم!

ثریا حکمت با بیان اینکه در وضعیت مالی خیلی بدی به سر می‌برم، گفت: بعد از 35 سال کار و 61 سال سن، من را به‌عنوان پیشکسوت قبول ندارند. درنتیجه از چندی دیگر در چادر زندگی می‌کنم.
کد خبر: ۴۲۲۳۶۴
| |
21138 بازدید
|
ثریا حکمت با بیان اینکه در وضعیت مالی خیلی بدی به سر می‌برم، گفت: بعد از 35 سال کار و 61 سال سن، من را به‌عنوان پیشکسوت قبول ندارند. درنتیجه از چندی دیگر در چادر زندگی می‌کنم.

این هنرمند بازیگر در گفت‌و‌گو با ایسنا، اظهار کرد: صاحبخانه ودیعه اجاره را بالا برده که از توان من خارج است و تصمیم دارم اثاث‌هایی که برایم باقی مانده را بفروشم و با پول آن دخترم را به خوابگاه بفرستم و خودم هم در خیابان چادر بزنم.

وی با بیان اینکه در سال گذشته هم سه روز در چادر زندگی کرده است، گفت: آن موقع هم به‌دلیل اینکه اجاره خانه‌ام عقب افتاده بود، صاحبخانه از پول ودیعه‌ام کم کرده بود که دیگر پولی برای خانه گرفتن نداشتم. بعد از کمک پنج میلیونی ارشاد توانستم جایی را اجاره کنم.

این بازیگر با بیان اینکه با مشکلات زیادی زندگی را می‌گذراند، ادامه داد: سال گذشته تصمیم گرفتم دو بار خودم را از بین ببرم و اقدام به این کار هم کردم اما موفق نشدم. الان کل دندان‌هایم را کشیده‌ام و هزینه درمان آن‌ها را ندارم. برای گرفتن بودجه به همه‌جا رفته‌ام. حتی چندی پیش به‌سراغ همسر آقای انصاری که مالک بازار مبل هستند، رفتم اما باز هم اتفاقی نیفتاد و نمی‌دانم این همه بودجه در مملکت جابه‌جا می‌شود، چرا من بعد از این همه سال فعالیت هنری نباید سهمی از آن داشته باشم؟

وی افزود: به خانه سینما رفتم، آنجا هم گفتند خودمان 500 میلیون تومان بدهی داریم و نمی‌توانیم کمک کنیم. خانه پیشکسوتان هنر هم می‌گوید چون به‌عنوان هنرمند درجه دو معرفی شده‌ام، نمی‌توانند کمک کند. در صورتی که در فیلم‌های زیادی نقش اول بازی کرده‌ام. البته با صحبت‌هایی که با آنجا شده قرار است 150 هزار تومان به من بدهند.

ثریا حکمت ادامه داد: به وزارت ارشاد نامه نوشتم و درخواست کمک کرده‌ام. زمانی آقای انتظامی (عزت‌الله) به ما کمک می‌کرد اما دیگر خسته شد و الان دیگر جواب تلفن را هم نمی‌دهد. اخیرا آقای ایوبی ماهی 350 هزار تومان ماهیانه تعیین کرده‌اند و 180 هزار تومان هم از طرح تکریم می‌گیرم اما این مبلغ حتی نصف اجاره خانه‌ام هم نمی‌شود.

«آواز قو» آخرین فعالیت سینمایی حکمت محسوب می‌شود.

این بازیگر که بیش از 10 سال است فعالیت بازیگری ندارد در آثار دیگری چون «نقطه ضعف»، «تصویر آخر»، «خواستگاری»، «نیش» و فیلم به‌یاد ماندنی «ای ایران» ناصر تقوایی به ایفای نقش پرداخته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۰
انتشار یافته: ۱۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
وای! ببینید چه به روز هنرمندان آمده است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
شماره حساب اعلام کنید تا انشا...الله فرجی حاصل شود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
باعث تاثروتاسف است مسئولین محترم کاری بکنند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
ترتیبی بدهید تا مردم کمک کنند آدرس یا تلفن هرجورکه صلاح میدانید
ناش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
آدم وقتی جوان هست باید پول واسه دوران پیری پس انداز کنه و به فکر کمک دولت و ارگان ها نباشه، الان دور و زمونه ای شده که هیچ کس به فکر کسی نیست.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
یعنی این همه بازیگر با درآمدهای میلیونی نمیتونن به همکارشون کمک کنن؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
تا وقتی فوتبالیسهپتهای افتخار آفرین موندند.. پولی برای هنرمندان، مهندسان. اساتید دانشگاه و ... نمی مونه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
باورم نمیشه بازیگری توانا و محبوب ،خاطرات فیلم ای ایشان در ذهن بینندگان قدیمی تر به یاد ماندنی است پیشنهاد میکنم سایت محترم تابناک از مردم هنر دوست ایران تقاضای کمک کند قطعا افراد ریادی کمک میکنند
یه شهروند
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
واقعا جای تاسف داره که عاقبت بک هنرمند توی این مملکت میشه این
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
خانم حكمت دليلي ندارد كه در شهر بي در و پيكري مثل تهران سكونت كنيد با اجاره هاي بالا به شهرهاي كوچك مهاجرت كنيد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟