صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سفر معاون اول رئیس‌جمهور به کرمانشاه

معاون اول رئیس‌جمهور به منظور بررسی مسائل ‌کرمانشاه و بازدید از چند طرح عمرانی به همراه وزرای نیرو و جهاد کشاورزی وارد این استان ‌شد.
کد خبر: ۴۲۲۳۴۴
| |
2711 بازدید
معاون اول رئیس‌جمهور به منظور بررسی مسائل ‌کرمانشاه و بازدید از چند طرح عمرانی به همراه وزرای نیرو و جهاد کشاورزی وارد این استان ‌شد.

به گزارش تسنیم اسحاق جهانگیری دقایقی پیش به منظور بررسی مسائل کرمانشاه و بازدید از چند طرح عمرانی به همراه وزرای نیرو و جهاد کشاورزی وارد استان کرمانشاه شد.

بر پایه این گزارش بازدید از روند اجرایی سد آزادی واقع در 80 کیلومتری جنوب غربی شهر کرمانشاه و سد داریان واقع در شهرستان پاوه نخستین برنامه معاون اول رئیس‌جمهور در استان کرمانشاه است.

جهانگیری در ادامه سفر یک روزه خود به کرمانشاه ضمن بازدید از بازارچه مرزی پرویزخان و مرز بین‌المللی خسروی به بررسی مشکلات و موانع سد راه توسعه این دو نقطه مرزی واقع در غرب استان می‌پردازد.

همچنین قرار است عصر امروز با حضور معاون اول رئیس‌جمهور جلسه بررسی مشکلات استان کرمانشاه و نشست شورای اداری استان تشکیل شود که بررسی پروژه‌های نیمه تمام کرمانشاه همچون راه‌آهن و پالایشگاه آناهیتا از اصلی‌ترین مباحث این جلسات است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟