صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درگیری نیروهای پیشمرگ کرد و اعضای داعش در شهر نفت‌خیز شمال موصل

کد خبر: ۴۲۲۱۵۰
| |
2713 بازدید

در جریان درگیری نیروهای پیشمرگ با اعضای داعش در منطقه "زمار" که تحت تسلط کردهای شمال شهر موصل بود، ده‌ها تن از دو طرف کشته شدند.

به گزارش  (ایسنا)، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، یکی از فرماندهان نیروهای کرد می‌گوید که این نیروها کنترل زمار را در دست دارند اما چند نفر از اهالی می‌گویند شهر در دست داعش است.

منابع کرد اعلام کردند اعضای مسلح داعش به پایگاه‌های پیشمرگ‌ها (نیروهای امنیتی کرد) در نزدیکی چاه‌های نفت و سد موصل که در منطقه زمار قرار دارد، حمله کردند که در جریان این درگیری 14 تن از نیروهای پیشمرگ و حدود 100 تن از اعضای مسلح داعش کشته شده و 38 تن دیگر به اسارت نیروهای کرد درآمدند.

هم‌چنین بر اساس تازه‌ترین گزارش‌ها نیروهای داعش کنترل دو میدان نفتی کوچک در منطقه را به دست گرفته‌اند.

شهر کردنشین زمار جزو اقلیم کردستان عراق نیست. هم‌چنین منطقه زمار از ابتدای شروع درگیری‌ها شاهد مهاجرت دسته‌جمعی تعداد زیادی از ساکنان خود به سمت استان دهوک بوده است.

منطقه زمار از مناطقی است که نیروهای پیشمرگ بعد از عقب‌نشینی ارتش عراق به دنبال سقوط شهر موصل، توانستند بر آن مسلط شوند.

داعش، که به تازگی خود را "دولت اسلامی" می‌خواند، شهر بزرگ موصل را تحت کنترل دارد و هم در عراق و هم در سوریه برای دستیابی به منابع نفتی و گازی تلاش می‌کند.

این گروه از طریق کنترل این منابع به درآمدهای قابل ملاحظه‌ای دست یافته است. شهر زمار نیز در نزدیکی یک میدان نفتی و یک پالایشگاه قرار دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟