صفحه خبر لوگوبالا تابناک
گلم تقديم به هواداران عزيز

صادقيان: کاش پاسهاي گلم گل مي‌شد

کد خبر: ۴۲۱۷۲۶
| |
2191 بازدید
پيام صادقيان ستاره بازي با نفت بود او حالا در ميانه زمين پرسپوليس پخته عمل مي کند و علاوه بر توانايي هاي فني‌اش حالا از نظر اخلاقي هم در بازي با نفت شاهد بوديم که تغييرات زيادي کرده و مثل با تجربه ها عمل مي کند و اين موضوع را بارها در برابر مدافعان نفتي نشان داد.

صادقيان که در همين هفته اول با زدن يک گل زيبا از فاصله 40 متري خط و نشانش را براي ليگ برتر کشيد در مصاحبه با ورزش سه مي گويد: من فکر مي کنم ما مستحق برد بوديم و کسب 3امتياز کمترين حق ما بود اگرچه نفتي ها هم براي بردن آمده بودند اما ما بيشتر از نفتي ها شايسته بوديم و من فکر مي کنم با توجه به اينکه تازه از بدنسازي بيرون آمده بوديم هنوز آن آمادگي مطلوب را نداشتيم اما قطعاً هفته به هفته بهتر مي شويم و به هدفمان يعني همان موفقيت مي رسيم.

ستاره جوان پرسپوليس در ادامه در مورد گل زيبايش مي گويد: من در طول هفته بعد از هر تمرين 45 دقيقه تمرين ضربه ايستگاهي مي کنم و بعضاً با خود علي آقا هم رقابت داغي داريم،به شخصه فکر مي کنم اين گل حاصل تلاشهاي من در طول هفته بود و بعد از اين هم سعي مي کنم روي اين موضوع تمرکز کنم تا بتوانم به تيمم کمک کنم.

صادقيان در پايان مي گويد: در بازي با نفت دوست داشتم پاس هاي گلي که دادم به گل تبديل مي شد اما شانس با ما يار نبود و اميدوارم در ادامه ليگ بتوانيم موفقتر عمل کنيم،گلي هم که زده شد حاصل زحمت تمام بازيکنان بود که به وسيله من به ثمر نشست و من اين گل را در همين هفته اول به هواداران عزيز پرسپوليس تقديم مي کنم.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
آخرین اخبار
وب گردی