صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

روسیه سخنان اوباما را گیج کننده خواند

ˈالکساندر لوکاشیویچˈ سخنگوی وزارت خارجه روسیه اظهارات ˈباراک اوباماˈ رییس جمهوری آمریکا در باره همکاری نکردن مسکو با پلیس بین المللی در مساله سقوط هواپیمای مالزی را گیج کننده خواند
کد خبر: ۴۲۱۱۳۵
| |
4600 بازدید

ˈالکساندر لوکاشیویچˈ سخنگوی وزارت خارجه روسیه اظهارات ˈباراک اوباماˈ رییس جمهوری آمریکا در باره همکاری نکردن مسکو با پلیس بین المللی در مساله سقوط هواپیمای مالزی را گیج کننده خواند.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری قطر به گفته لوکاشیویچ، روسیه از اولین کشورهایی بود که از طریق مصاحبه مسئولان وزارت دفاع داده های ملموس خود را در ارتباط با سقوط این هواپیما منتشر کرد.

وی افزود : اما طرف آمریکایی هیچ مدرکی را منتشر نکرده و به ارائه اتهامات و اطلاعات بی اساس از طریق شبکه های اجتماعی به مردم بسنده کرده است.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه افزود: روسیه در حادثه هواپیمای ساقط شده یک طرف محسوب نمی شود و به همین سبب می تواند در تحقیقات بدون دعوت رسمی از سوی کمیته بین المللی شرکت داشته باشد.

لوکاشیویچ افزود: این دعوتنامه چند روز پیش فرستاده شده و نماینده روسیه نیز بلافاصله کار خود را آغاز کرده است.

در سرنگونی چندی پیش یک هواپیمای خطوط هوایی مالزی برفراز شرق اوکراین بیش از 290 سرنشین و خدمه هواپیما که همگی غیر نظامی بودند جان سپردند.

این منطقه محل درگیری بین مخالفان و نیروهای دولت اوکراین است که با حمایت غربی ها روی کار آمده است.

غربی ها روسیه را متهم به سرنگونی این هواپیما می کنند

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟