صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کابینه امنیتی اسرائیل تصمیم به تداوم حمله به نوار غزه گرفت

کد خبر: ۴۲۱۱۰۵
| |
1895 بازدید

کابینه امنیتی اسرائیل در نشست روز چهارشنبه خود تصمیم به ادامه حملات علیه نوار غزه گرفت.

به گزارش فارس، روزنامه یدیعوت آحارونوت گزارش داد کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی پس از نشست 5 ساعته خود در روز چهارشنبه به تداوم حملات علیه نوار غزه رأی داده است.

رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه، در بیست و سومین روز حمله به نوار غزه، به یک بازار در منطقه «الشجاعیه» در شرق باریکه غزه حمله کرد. بیش از 17 نفر در این حمله کشته شده و دست‌کم 200 نفر زخمی شده‌اند.

این در حالی است که شمار قربانیان حملات چند هفته اخیر رژیم اسرائیل به غزه به حدود 1200 تن رسیده و هزاران فلسطینی نیز در این حملات مجروح شده‌اند.

سازمان ملل می‌گوید بیش از 80 درصد قربانیان حملات رژیم اسرائیل به غزه غیرنظامیان هستند که بیش از 250 تن از آنان را کودکان تشکیل می‌دهند.

شورای حقوق بشر سازمان ملل به تازگی با صدور قطعنامه‌ای خواستار انجام تحقیقات مستقل درباره جنایات جنگی رژیم اسرائیل در نوار غزه شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟