هشدار شورای امنیت درباره داد و ستد با تکفیری‌ها

شورای امنیت با صدور بیانیه‌ای با اشاره به تسلط تروریست‌های وابسته به داعش و جبهه النصره بر برخی میادین نفتی درباره هر گونه داد وستد نفتی با این دو گروه تروریستی هشدار داد.
کد خبر: ۴۲۰۸۵۷
| |
4153 بازدید

شورای امنیت با صدور بیانیه‌ای با اشاره به تسلط تروریست‌های وابسته به داعش و جبهه النصره بر برخی میادین نفتی درباره هر گونه داد وستد نفتی با این دو گروه تروریستی هشدار داد.

به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه المسله، شورای امنیت با صدور بیانیه ای اعلام کرد: گزارش های موجود درباره تسلط گروه های تروریستی موسوم به دولت اسلامی و جبهه النصره بر میادین نفتی و خطوط انتقال نفت در سوریه و عراق نگران کننده است.
 
در این بیانیه آمده است: هر گونه داد و ستد نفتی با این دو گروه تروریستی مستوجب تحریم های سازمان ملل است زیرا این دو گروه در فهرست سیاه قرار دارند و از درآمدهای نفتی برای کمک به اقدامات تروریستی خود بهره می گیرند.
 
شورای امنیت بر پایبندی به حاکمیت و استقلال وحدت اراضی سوریه و عراق تاکید و هر گونه مشارکت مستقیم یا غیر مستقیم در قراردادهای نفتی در عراق و سوریه که گروه های تروریستی در آن دخالت داشته باشند را محکوم کرد.
 
در این بیانیه شورای امنیت آمده است: همه کشورها باید از عدم داد و ستد نفتی شهروندان و اتباع خود با داعش یا جبهه النصره مطمئن شوند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت