رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و ایتالیا درباره غزه

وزیر امور خارجه ایران عصر یکشنبه در تماس تلفنی با همتای ایتالیایی خود، درباره اوضاع غزه به رایزنی پرداخت.
کد خبر: ۴۲۰۲۷۷
| |
3629 بازدید
وزیر امور خارجه ایران عصر یکشنبه در تماس تلفنی با همتای ایتالیایی خود، درباره اوضاع غزه به رایزنی پرداخت.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه عصر امروز (یکشنبه) در تماس تلفنی با «فدریکا موگرینی» وزیر امور خارجه ایتالیا ، در خصوص آخرین تحولات و اوضاع در باریکه غزه گفتگو و تبادل نظر کرد .

ظریف با اشاره به ابعاد گسترده جنایات رژیم صهیونیستی در قتل عام کودکان و زنان که وجدان افکار عمومی در سراسر جهان را جریحه دار کرده است، بر لزوم  اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی برای توقف حملات بی‌امان به مردم بی‌دفاع  و کمک و امداررسانی به مردم فلسطین در غزه شد.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین ضرورت تحرک بین المللی بر امدادرسانی و اعزام پزشک و تجهیزات پزشکی به غزه از طریق کشورهای همسایه فلسطین برای مداوای مجروحان فلسطینی تاکید کرد و  لزوم حمایت ایتالیا  و اتحادیه اروپایی از خواسته فلسطینیان در رفع محاصره غزه بعنوان گامی انسانی و مبتی بر واقعیات صحنه فلسطین برشمرد.

وزیر خارجه ایتالیا در این مکالمه تلفنی دیدگاهها و اقدامات این اتحادیه در بحران جاری را شرح داد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت