صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کبوترها، جان جوان 29 ساله را گرفتند

کد خبر: ۴۱۹۹۹۲
| |
10974 بازدید
|
۸

جوان 29 ساله تفرشی که برای سرزدن به کبوترهای خود از تیر چراغ برق بالا رفته و سقوط کرده بود، جان خود را از دست داد.

به گزارش جام جم، مرکز فوریت های 110 پلیس تفرش استان مرکزی وقوع یک فقره مرگ به علت خونریزی از ناحیه سر در کنار دیوار منزل متوفی در یکی از روستاهای اطراف این شهرستان را اعلام کرد و بلافاصله اکیپی از ماموران انتظامی برای بررسی دقیق حادثه در محل حاضر شدند.

بررسی های اولیه نشان می داد که این جوان به علت سقوط از ارتفاع و برخورد سرش با سنگ دچار ضربه مغزی شده و فوت کرده است.

سرگرد سیروس دالوند فرمانده انتظامی تفرش با اعلام این خبر، افزود: در تحقیقات صورت گرفته از خانواده و شاهدان حادثه مشخص شد که متوفی چند طوقه کبوتر بر روی بام منزل خود نگهداری می کند و برای سرکشی از آنان از تیر چراغ برق جلوی منزل بالا رفته که در اثر شوک برق ناشی از چراغ برق سقوط می کند.

وی گفت: خانواده فرد حادثه دیده که در منزل حضور نداشتند با اطلاع همسایگان و شاهدان در صحنه حاضر و متوجه می شوند که جوان به علت ضربه مغزی و خونریزی جان خود را از دست داده است.

فرمانده انتظامی تفرش افزود: پس از حضور یگان امدادی و تایید مرگ جوان به علت سقوط و ضربه مغزی جسد برای بررسی بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
ای بابا مگه راه پله ی خونه رو ازش گرفته بودن که از تیر چراغ برق بالا رفته إإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإ
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
یعنی این جوان کلید منزل را نداشته که از پله های منزل به جای تیر چراغ برق استفاده کرده؟؟؟ کبوترها میمردن اگر کمی دیرتر بهشون سر میزد؟؟؟؟؟؟؟
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
خدا رحمتش کنه

ولی خب عزیز من این هم هراه برای بالا رفتن چرا تیر برق ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
بررسی های اولیه نشان می داد که این جوان به علت سقوط از ارتفاع و برخورد سرش با سنگ دچار ضربه مغزی شده و فوت کرده است.
چرا کبوتر های بیگناه رو وارد ماجرا کردید با این تیتری که زدید سر پل صراط جلوتون رو می گیرند
امید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
طفلکی ها کبوترا ! الان چه حالی دارن وقتی میبینن صاحبشون که برای رسیدگی به اونها از جونش میگذشت و از تیر برق بالا می رفت الان بینشون نیست
الان صاحبان واقعی عزا همون کبوترا هستند اگه بازماندگان مرحوم جهت پذیرایی از مهمانان تو دیگ نیانداخته باشنشون
طاها
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۶
ای بابا! بجای کبوتر غاز می خریدی می بردی چرا برادر.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۶
اون وقت تو استخر باغ دهشون خفه می شد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۶
کبوترها. بق بقو می کردن یعنی جوانک کجایی؟ ما گرسنه هستیم. به یاد درس حسنک کجایی دوره دبستان.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟