میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اتحادیه اروپا درصدد تحریم بانکی روسیه

اتحادیه اروپا درنظر دارد تامین منابع مالی بانک های دولتی روسیه را متوقف کند.
کد خبر: ۴۱۹۲۷۱
| |
4136 بازدید

اتحادیه اروپا درنظر دارد تامین منابع مالی بانک های دولتی روسیه را متوقف کند.

به گزارش ایرنا، روزنامه ˈفایننشال تایمزˈ پنج شنبه نوشت: اتحادیه اروپا درنظر دارد در چارچوب تحریم روسیه به دلیل حمایت از جدایی طلبان شرق اوکراین، تامین منابع مالی بانک های دولتی روسیه را متوقف کند.

وزرای خارجه 28 کشور عضو اتحادیه اروپا سه شنبه در نشستی مراحل نهایی تنظیم سند تحریم بخش های اقتصادی روسیه را آغاز کردند.

این سند دیشب ( چهارشنبه شب) برای دولت ها ارسال شد.

امروز (پنجشنبه) نیز سفرای 28 کشور عضو برای ارزیابی گزینه های مختلف در بروکسل گردهم می آیند. اما تصمیم گیری در مورد تحریم های اقتصادی به سه شنبه هفته آینده موکول شده است.

قرار است هرگونه تصمیم گیری در مورد تحریم ها با اجماع صورت گیرد و این در حالی است که تعدادی از کشورهای عضو نگران آسیب دیدن اقتصاد خودشان هستند و به همین علت درباره تحریم های گسترده علیه اقتصاد روسیه، تردید دارند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات