صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

مذاکره مقامات آمریكا و ژاپن درباره ایران

کد خبر: ۴۱۹۲۳
| |
3469 بازدید

مقامات بلندپایه دولتی ژاپن و آمریكا تائید كردند درخصوص تحولات ایران و روند همكاری های دوجانبه در منطقه خاورمیانه از نزدیك مذاكره كرده اند.

به گزارش شبکه خبر به نقل از خبرگزاری كیودو، آكیوشیروتا سفیر ژاپن در تهران و توشیروسوزوكی رئیس بخش خاورمیانه و امور آفریقا در وزارت امور خارجه ژاپن هر یك به طور جداگانه با پونیت تالوار مدیر ارشد بخش امور ایران عراق و كشورهای حوزه خلیج فارس در شورای امنیت ملی آمریكا و نیز سناتور جمهوری خواه هوارد برمن رئیس كمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریكا و همچنین دیگر مقامات آمریكایی دیدار و گفتگو كرده اند.

جزئیات این نشست ها و مذاكرات هنوز مشخص نیست ولی تصور می شود هدف از این رایزنی ها كمك به واشنگتن در تهیه و تنظیم سیاست خود در قبال ایران باشد زیرا توكیو همچنان تماس های پیوسته و متناوب خود را با تهران حفظ كرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...