ابراز تأسف رئیس فیفا نسبت به جنگ غزه

کد خبر: ۴۱۹۰۶۲
|
۰۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۳ 23 July 2014
|
4749 بازدید
رئیس فیفا با ابراز تأسف نسبت به جنگ در غزه، هرگونه خشونت را نفی کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روسیا الیوم، "جوزف سپ بلاتر"، رئیس فیفا در دیدار با "جبریل رجوب"، رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین در شهرزوریخ سوئیس، با اعلام تأسف نسبت به جنگ غزه، هرگونه خشونت را نفی کرد.

بلاتر در این دیدار گفت: ما از اوضاع در منطقه نگران هستیم و بخاطراینکه مردمی از خانواده فوتبال کشته شدند احساس حزن و اندوه می‌کنیم؛ فدراسیون بین‌المللی فوتبال و من به شخصه این وضع و نیز خشونت را به هرشکل آن نفی می کنیم؛ جامعه فوتبال در جام جهانی متحدهستند تا پیام صلح را تقدیم نمایند و ما در امیدمان به محقق ساختن صلح در منطقه و سراسر جهان متحد هستیم.

همچنین جبریل رجوب رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین نیز در نشست بین المللی المپیک به عنوان رئیس کمیته المپیک فلسطین گفت: من به سبب از دست رفتن زندگی فلسطینی‌ها احساس اندوه فراوان می‌کنم و ملت فلسطین بزودی آرزوی خود را در رابطه با دولتی  با حاکمیت مستقل محقق خواهد کرد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت