صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نمایندگان مجلس در گفت‌و‌گو با «تابناک»؛

پارازیت بهانه است مسئولان کوتاهی کرده اند!

ما چنین چیزی را ‌نمی‌پذیریم. روز گذشته نیز از سازمان هوا‌شناسی و کمیسیون کشاورزی، درباره ‌‌این موضوعات اخیر، توضیحاتی‌ دادند؛ اما اعضای کمیسیون نیز از این اظهارنظر‌ها قانع نشدند و این ‌کوتاهی به هیچ عنوان ‌پذیرفته نیست.
کد خبر: ۴۱۸۶۷۵
| |
13496 بازدید
|

قطب سوم تولید خودرووقتی چند وقت پیش توفان‌های پیاپی شهر تهران را درنوردید و باعث بروز برخی خسارات ‌به بعضی‌ افراد جامعه شد، همه انگشت اتهام را به سوی سازمان هواشناسی نشانه رفتند‌. مردم بر این باور بودند که سازمان هواشناسی کوتاهی کرده است و باید وقوع این حادثه از پیش ‌آگاهی‌رسانی می‌شد.

به گزارش «تابناک»، هر چند در آن زمان واکنش‌هایی به این موضوع نشان داده شد،‌ سازمان توانست به هر بهانه‌‌‌، از زیر بار مسئولیت خود را برهاند، ولی مجلس شورای اسلامی از این قضیه کوتاه نیامد تا اینکه‌ روز گذشته، رئیس این سازمان برای توضیح درباره این موضوع به مجلس شورای اسلامی رفت.

اما این بار نیز بهانه ‌یا عامل دیگری ‌‌داشتند. به گفته یکی از نمایندگان مجلس، سازمان پارازیت‌ها را عامل ‌پیش‌بینی نشدن درست دانسته است.

در این باره، سکینه عمرانی، عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی ‌گفت: سازمان هوا‌شناسی به مجلس اعلام کرد، به دلیل پارازیت‌ها نتوانسته توفان تهران را پیش‌بینی کند. با خواندن این گزارش، کمیسیون به این نتیجه رسید که  سازمان هوا‌شناسی در بخشی از این پرونده ـ که مربوط به پیش‌بینی توفان است ـ با توجه به نویزهای موجود در هوا و اختلال در دستگاه‌های آن چندان مقصرنیست؛ اما در مورد دیرکرد در اطلاع‌رسانی، ‌سازمان مقصر بوده و باید پاسخگو باشد.

وی افزود: سرانجام ‌مقرر شد تا به سازمان «تنظیم مقررات رادیویی» برای رفع نویزهای مربوطه تذکر داده شود و حمایت‌های لازم برای تجهیز امکانات ضروری برای اطلاع‌رسانی در اختیار سازمان هوا‌شناسی قرار گیرد.

عمرانی با اشاره به اینکه در این گزارش بر خلاف گزارش‌های پیشین سازمان هوا‌شناسی، حرفی از کهنگی و فرسودگی تجهیزات این سازمان به میان نیامده، در پاسخ به اینکه چه نهاد یا مرکزی عامل «نویز» را باعث اختلال در دستگاه‌های هوا‌شناسی دانسته، ‌گفت: این ایده از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس تأیید شده است.

علی ایران‌پور، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت ما چنین چیزی را ‌نمی‌‌پذیریم. روز گذشته نیز از سازمان هوا‌شناسی و کمیسیون کشاورزی درباره این موضوعات اخیر توضیحاتی دادند. اعضای کمیسیون نیز از این اظهارنظر‌ها قانع نشده‌اند و این ‌کوتاهی به هیچ عنوان ‌پذیرفته نیست.

این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: ‌پیش‌بینی نشدن رویدادهای اخیر، در واقع ‌کوتاهی مسئولین هوا‌شناسی بوده ‌و هم‌اکنون می‌خواهند با چیزهایی که ‌در این ‌باره گفته‌اند، ‌به نوعی از زیر بار مسئولیت آن شانه خالی کنند، این سازمان نمی‌تواند کم کاری و عدم پیش‌بینی خود را با بهانه قرار دادن پارازیت از بین ببرد.

وی می‌افزاید: ما بر این باوریم، در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که انسان‌ها می‌توانند از ماه‌ها پیش از ‌بروز، اتفاقات طبیعی را پیش‌بینی کنند. می‌شود توفان‌های عظیم که اکنون در حال وقوع هستند از چندین ماه پیش اعلام کرد و به مردم هشدارهای لازم را داد؛ بنابراین، چگونه می‌توانیم این سخنان ابتدایی را ـ که هیچ‌ سنخیتی با علوم و فنون عصر جدید ندارد ـ از سازمان هوا‌شناسی بپذیریم؟

وی گفت: امکان ندارد ‌پارازیت‌ها باعث شوند که دستگاه‌ها نتوانند اوضاع را پیش‌بینی کنند، این تنها ‌توجیهی برای سرپوش گذاشتن بر کم‌کاری و اشتباهات سازمان هوا‌شناسی است، البته پارازیت می‌تواند عاملی برای ایجاد اختلال باشد، اما اینکه دو یا سه نوبت این اتفاق افتاده است و هیچ‌کدام از این‌ها از قبل اعلام نشود، جای تأمل دارد!

اما دکتر پزشکیان درباره این موضوع گفت: شاید این امکان باشد؛ اما من از ریز آن و بحث‌های کار‌شناسی مربوط به این موضوع آگاهی ندارم.

وی همچنین گفت، در بحث سلامت که گفته می‌شد، پارازیت‌ها می‌توانند برای انسان مضر باشد، به مورد ویژه‌ای برخورد نکرده ‌و در واقع کار‌شناسان تأیید نکرده‌اند که پارازیت مضر است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۱
در انتظار بررسی: ۹۵
انتشار یافته: ۳۶
محمد جعفر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۱
هی میگن چرا هواشناسی نگفته طوفان میاد، خوب از کجا می دانستند؟ الان از شما بپرسن مثلا فردا بارون میاد یا نه شما می دونی؟ نه. چطور انتظار دارین وقتی خودتون نمی تونین راجع به فردا یا 2 ساعت دیگه حدس بزنید هواشناسی غیب گویی کند؟
پاسخ ها
رهاموزیک
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۱
چی چی میگی تو؟؟؟!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۱
آقای وزیر محترم راه و شهرسازی این دندون لق را بکن خیال همه رو راحت کن ... این قصه سردراز دارد....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۱
امکان ندارد ‌پارازیت‌ها باعث شوند که دستگاه‌ها نتوانند اوضاع را پیش‌بینی کنند? شما تا چه حد روي اين موضوع تخصص داري؟ پس چرا داخل هواپيما ميگويند گوشي موبايلتان را به لحاظ اختلال در سيستم هاي ناوبري هواپيما خاموش كنيد؟ تازه قدرت امواج يك گوشي موبايل كجا و قدرت ايستگاههاي پارازيت كجا كه يك شهر به بزرگي تهران و حوالي تآثير گذارند.حيف كه شما تابناكي ها ذره اي انصاف نداريد و نظرات را يكطرفه منتشر ميكنيد
احمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۱
این همه سرطان و ام اس زیاد شده حال هرکسی رو میپرسی از درد مینالد خوب این ها بی علت نیست علتش هم پارازیتهایی است که اول برای زنان باردار مشکل ساز میشه وممکن است فرزند معلول یا بیمار به دنیا بیارن اونوقت میگن پارازیت هیچ تاثیری نداره یا فکر افزایش جمعیت هستند؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۱
ای کاشک زوتر از اینها در مرکز هوا غبارآلود می شد تا مسئولین بدانند مردم سایر نقاط مثل خوزستان واستان ایلام چه می کشند .سالهاست کرد خاک می خورند ولی تا حالا بدادشان نرسیده حالا چه شده یکبار هم تهران هوا خاکی شده می خواند تمام کارکنان هواشناسی مملکت را عوض کنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۱
همه میدانیم این پارازیتها ما را نابود کردند باعث سقط جنین میشوند و خیلی بدبختی دیگر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۱
امواج پارازیت ها در رنج فرکانسی حدود ده یازده گیگا هرتز هستند و توان آنها بسیار ناچیز و حتی از WiFi هم توانشان کمتر است. بهانه الکی آورده اند.
abolfazl
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۱
ولی جدا از این پارازیت ها سرطان‏‏ زا هستن.حالا آخه چه کاریه؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۱
حتما باید یک مورد دیده بشه تا اقایان باور کنند؟ آقای نماینده شما اگر حتی یک هزارم درصد هم احتمال چنین چیزی را بدین باید جلوی پارازیت ها رو بگیرید . حتی یک مورد هم زیاده .

گیریم که شبکه های ماهواره ای یه حرف مفتی بزنند و برن چرا ما باید هزینه بدیم ؟
اقایی نماینده مجلس شورای "اسلامی"
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۱
این رو با دوربین شکاری نمی شد پیش بینی کرد؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟