صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خانواده‌ای که در ۲ سانحه هوایی داغدار شد!

هواپیمای دیگری از این خطوط هوایی توسط موشکی بر فراز اوکراین سرنگون شد و همه 298 سرنشین آن جان باختند. در این پرواز "کایلینه مان" دختر خوانده و همسرش را از دست داد. آنها از تعطیلات چهار هفته ای خود در اروپا به کشور برمی گشتند.
کد خبر: ۴۱۷۸۶۲
| |
20264 بازدید
|
۴

یک زوج استرالیایی بد شانس در هر دو سانحه هوایی خطوط مالزی بستگان خود را از دست دادند.

خبرآنلاین به نقل از هافینگتون پست نوشت: "کایلینه مان" و "جیدن بارروز"، زوج استرالیایی، هنوز در سوگ از دست دادن دو تن از اعضای خانواده خود در سانحه ناپدید شدن هواپیمای مالزیایی بر فراز اقیانوس هند بودند، که دو تن دیگر از اعضای خانواده خود را در سانحه سرنگون شدن یک هواپیمای دیگر خطوط هوایی مالزی بر فراز اوکراین از دست دادند.

روزنامه استرالیایی "بریسبان تایمز" در گزارشی نوشت: در پروازMH370 خطوط هوایی مالزی که در ماه آوریل بر فراز اقیانوس هند ناپدید شد، برادرزن و همسر"کایلینه مان" کشته شدند.

هواپیمای دیگری از این خطوط هوایی توسط موشکی بر فراز اوکراین سرنگون شد و همه 298 سرنشین آن جان باختند. در این پرواز "کایلینه مان" دختر خوانده و همسرش را از دست داد. آنها از تعطیلات چهار هفته ای خود در اروپا به کشور برمی گشتند.

"گرگ باروز" برادر "جیدن باروز" می گوید: "این حادثه ما را ویران کرد و نمی دانیم چه کاری باید انجام دهیم. نمی دانم چگونه این همه بلا بر سر یک خانواده آن هم درمدتی کوتاه می آید".

او در عین حال تاکید کرد که خطوط هوایی مالزی را در این دو حادثه مقصر نمی داند و هیچ نفرتی به این شرکت نیز ندارد.

این خانواده از رسانه ها خواسته است که در این اوقات غم انگیز آنها را راحت بگذارند تا به سوگواری بپردازند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵۳
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۹
چه ارتباطي ميتواند بين اين دو سقوط هواپيماها وجود داشته باشد؟
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۹
"کایلینه مان" چند تا همسر داشته است؟ باز هم دارد آیا؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۹
ما که نفهمیدیم یعنی این مرد دو تا از همسرانش رو از دست داده ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۹
من که نفهمیدم کی مرده است کی زنده پیدا کنید پرتقال فروش را..!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟